-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mirė penktas tragiškos avarijos Kauno rajone dalyvis, vienas keleivis neatpažintas

Šeštadienį Kauno rajone įvykusi tragiška avarija nusinešė jau penkių vyrų gyvybes. Keturi iš penkių vyrų žuvo avarijos vietoje, vieno gyvybė užgeso vakare ligoninėje. Policija iki šiol aiškinasi vieno ekipažo dalyvio tapatybę.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienį, 14.30 val., Kauno rajone, kelyje Kazlų Rūda-Pažėrai, likus 1 060 m iki kelio Veiveriai-Pažėrai-Garliava, įvyko tragiška avarija – automobilis „Rover 416“, pirminiais duomenimis, vairuojamas 26-erių vyro, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į pakelės medį.

Avarijos metu vietoje žuvo keturi iš penkių ekipažo dalyvių: vairuotojas, taip pat 36 ir 42 metų vyrai, dar vieno žuvusiojo tapatybė nustatinėjama. Policijos departamento duomenimis, tai 20-30 metų vyras. Sunkiai sužalotą penktąjį ekipažo dalyvį iš sumaitoto automobilio vadavo ugniagesiai. Jis buvo išgabentas į Kauno klinikas.

Šiandien visuomenę pasiekė žinia, kad šeštadienį vakare užgeso ir penktojo „Rover 416“ ekipažo dalyvio, 50-mečio vyro, gyvybė.

Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas galėjo būti didelis greitis. Manoma, kad automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir trenkėsi į pakelės beržą. Iki atsitrenkdamas į medį, automobilis dar 10 metrų skriejo pieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius