Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 21 /12:14

Mirtina dviejų „Audi A6“ kaktomuša prie Marijampolės – „Via Baltica“ kelyje žuvo vyras

Sekmadienį Marijampolės apskrities specialiosios tarnybos sukeltos ant kojų dėl eismo įvykio kelyje „Via Baltica“. Gelbėtojams pranešta, kad prie Marijampolės susidūrus dviem tos pačios markės ir modelio automobiliams, juose yra prispaustų žmonių. Vieno iš jų – 24 metų klaipėdiečio, gyvybė užgeso.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje: vienas iš trijų šiuo automobiliu keliavusių vaikinų žuvo. / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Gruodžio 21 d. 10 val. 44 min. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Marijampolės rajono kelyje „Via Baltika“ (A5), maždaug 52-ame atkarpos Kaunas–Marijampolė–Suvalkai kilometre, susidūrė du lengvieji automobiliai.

Gelbėtojų paprašyta paskubėti, nes yra prispaustų žmonių.

Nojaus nuotr./Įvykio vietoje
Nojaus nuotr./Įvykio vietoje

Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, Marijampolės greitosios medicinos stoties, Marijampolės apskrities VPK pareigūnų pajėgos, rašoma BPC Alytaus skyriaus specialisto sekmadienį operatyviai paviešintame pranešime.

Paaiškėjo, kad už kelių kilometrų nuo Marijampolės, netoli „Statetos“ degalinės,  susidūrė du tos pačios markės ir modelio – „Audi A6“ – automobiliai. Viename jų buvusio žmogaus gyvybės išgelbėti nepavyko.

Pagal pirminę Marijampolės pareigūnų turimą informaciją, vienu iš „Audi“ automobilių vyko trys bendraamžiai (24 m.) klaipėdiečiai, keliavę iš Vokietijos. Būtent šis ekipažas, galbūt lenkdamas kitą transporto priemonę, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Per avariją šiek tiek kliuvo ir raudonos spalvos „Mazda“ automobiliui su vokiškais registracijos numeriais. Tačiau pastaroji transporto priemonė  apgadinta nežymiai, jos vairuotojas, pradiniais duomenimis, nesužalotas.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti ikrauk@15min.lt arba patiems publikuoti 15min.lt skaitytojų portale.

Šį savaitgalį Lietuvoje jau įvyko kelios tragiškos avarijos, kurių metu iš viso žuvo mažiausiai penki žmonės (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius