Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirtinai sumušto keturmečio laidotuvėse motina nusprendė nesirodyti

Antradienį Baisogaloje vyks Kėdainiuose iki mirties sumušto keturmečio laidotuvės. Skelbiama, kad laidotuvėse nedalyvaus jo sumušimu įtariama motina.
Į atsisveikinimo vietą vežamą keturmetį Kėdainiuose išlydėjo daugybė žmonių
Į atsisveikinimo vietą vežamą keturmetį Kėdainiuose išlydėjo daugybė žmonių / Vilijos Mockuvienės/Muge.eu nuotr.

Kaip praneša portalas rinkosaikste.lt, moteris dėl savo apsisprendimo nedalyvauti savo vaikelio laidotuvėse pranešė prieš pat laidotuves.

Generalinės prokuratūros atstovė Elena Martinonienė nekomentuoja, ar prokuratūra informavo moterį apie tokią galimybę. E.Martinonienė taip pat atsisakė komentuoti, ar įtariamajai buvo uždrausta dalyvauti laidotuvėse.

O rinkosaikste.lt svarsto įvairias priežastis, dėl kurių įtariamoji gali nepasirodyti Baisogaloje vykstančioje keturmečio paskutinėje kelionėje.

„Gali būti, jog kalinamą užmušto berniuko mamą galėjo išgąsdinti pinigų suma, kurią reikėtų sumokėti už šią kelionę. Juk iš Kauno į Baisogalą ją lydėtų ginkluoti konvojaus pareigūnai, tad sumokėti tektų ne tik už jų darbą, bet ir padengti transporto išlaidas. Taip pat gali būti, kad ji išsigando visuomenės reakcijos ir bijo būti pasmerkta“, – praneša portalas.

Palydėjo į šarvojimo vietą?

Tiesa, keturmečio motina su nužudytu vaiku galbūt atsisveikino jau pirmadienį, kai į šarvojimo vietą iš Kauno į Radviliškio rajoną buvo nuvežtas Kėdainiuose patėvio ir motinos iki mirties sumušto keturmečio karstas.

Kaip rašė 15min, kolonos priekyje važiavo mikroautobusas su vaiko karstu. Paskui jį važiavo žydras BMW, kuriame, kaip manoma, sėdėjo nužudyto keturmečio mama. Šis automobilis prie palydos prisijungė ties žiedu, prie įvažiavimo į Kėdainius nuo Kauno pusės. Kartu važiavo ir du policijos ekipažai. Važiuodama pro Kėdainius moteris slėpė savo veidą ranka.

Prokuratūros paskirtas suėmimas moteriai baigsis ketvirtadienį, tuomet ji turėtų išeiti į laisvę. O pagrindiniam įtariamajam Gediminui Konteniui skirtas didžiausias trijų mėnesių suėmimo terminas.

15min primena, kad keturmečio laidotuvių ceremonijos Baisogaloje pradžia numatyta antradienį, 14 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius