-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mįslingai nuskendęs gimnazistas Lukas Grikšas sekmadienį palaidotas Panevėžio kapinėse

Sekmadienio popietę urna su paslaptingomis aplinkybėmis žuvusio „Vikondos“ vadovo sūnaus pelenais buvo palaidota Panevėžio Šilaičių kapinėse. Panevėžio bendruomenė lig šiol neatsikrato nuojautų, kad 18-metis tapo smurtinio nusikaltimo auka.
Lukas Grikšas
Lukas Grikšas / Policijos nuotr.

Seniausiųjų Panevėžyje „Grauduvos“ laidojimo namų Baltoji salė savaitgalį nesutalpino visų, norinčių atsisveikinti su 18-mečiu gimnazistu Luku Grikšu ir palydėti jį į paskutiniąją kelionę, rašo portalas lrytas.lt.

Sekmadienio popietę urna su paslaptingomis aplinkybėmis žuvusio jaunuolio pelenais buvo palaidota Panevėžio Šilaičių kapinėse.

Palaikyti L.Grikšo artimuosius sunkią minutę susirinko J.Balčikonio gimnazijos pedagogai bei gimnazistai, „Vikondos“ koncerno, kuriam vadovauja mirusiojo tėvas Linas Grikšas, darbuotojai, Panevėžio bendrovėje „Amilina“ dirbančios vaikino motinos Daivos bendradarbiai.

Paskui katafalką, vežantį urną, nusidriekė didžiulė lengvųjų automobilių ir kelių autobusų kolona, pasakoja lrytas.lt.

Luko auklėtojas A.Brazdžiūnas sakė, kad velionis buvo geras, ramus vaikas, niekada neišsišokstantis, nesipuikuodavęs prieš draugus...

Kaip žinoma, L.Grikšas po ilgų paieškų ketvirtadienį rastas nuskendęs Nevėžio upėje.

Teigiama, kad netrukus palaikai buvo išvežti į Vilnių, kur atlikta išsami teismo medicinos ekspertizė. Ekspertams baigus darbą, velionio kūnas buvo kremuotas.

L.Grikšo klasės auklėtojas, kūno kultūros mokytojas Algimantas Brazdžiūnas lrytas.lt sakė, kad L.Grikšas buvo geras, ramus vaikas, niekada neišsišokstantis, nesipuikuodavęs prieš draugus. Beveik niekas gimnazijoje nežinojo, kad jo tėvas – didžiulio koncerno vadovas.

„Jis neturėjo jokių bėdų. Visada buvo patenkintas, visada su šypsena. Panelės jis neturėjo, tai ir nelaimingos meilės reikalai atkrenta“, – portalui lrytas.lt pasakojo vienas velionio gimnazisto klasės draugas. Luką pažinoję jaunuoliai kelia įvairiausias versijas, tačiau daugelis vis dėl to įtaria, kad L.Grikšas tapo apiplėšimo ar kitokio nusikaltimo auka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius