Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mįslingomis aplinkybėmis Lazdijų rajone peršautas vyriškis teigia pretenzijų niekam neturintis

Antradienio pavakarę į Lazdijų ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi 39 metų Spartų kaimo (Lazdijų rajonas) gyventojas Leonas K. Vyras dėl šautinių žaizdų krūtinėje ir kojoje skubiai išvežtas į Vilniaus Santariškių klinikas.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Žaizda Lazdijai

Pats nuosavu automobiliu „Audi“ į gydymo įstaigą atvykęs Lietuvos bei Lenkijos teisėsaugininkams gerai žinomas vyras atsisakė bendradarbiauti su policijos kriminalistais ir tikina niekam pretenzijų neturintis.

Dėl kūno sužalojimo Lazdijų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje. Nusikaltimo aplinkybėms tirti sudaryta speciali policijos pareigūnų darbo grupė.

Antradienį iki 19 valandos pareigūnai nebuvo nustatę įtariamojo ar įtariamųjų, galimai apšaudžiusių automobiliu važiuojantį Leoną K.

Vyras į Lazdijų rajone esančią motinos sodybą grįžo pernai metų rugsėjį po ilgų nelaisvės metų – vyras kaimyninėje Lenkijoje praleido už grotų 17 metų.

Už sunkius nusikaltimus svečioje šalyje Leonas K. buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos, vėliau bausmė buvo sušvelninta.

Iš įkalinimo vietos vyras grįžo anksčiau laiko – bausmės atlikimo terminas turėjo sueiti 2016-ais metais.

Vos grįžęs vyras provincijoje iš karto atkreipė į save dėmesį ilgus įkalinimo metus išbuvusiam asmeniui nebūdinga prabanga. Teigiama, kad jau spalį jis įsigijo padorų automobilį, suremontavo motinos sodybą, esą įsigijo ir didelės vertės sklypą gretimoje savivaldybėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius