Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modifikuota šalčininkiečio „Audi“: vietoje kondicionieriaus – kontrabandinės cigaretės

Iš Baltarusijos grįžtančio Šalčininkų rajono gyventojo automobilyje „Audi A6“ vietoje kondicionieriaus buvo prikišta kontrabandinių cigarečių.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos pasienio rinktinės Purvėnų užkardos pasieniečiai Eišiškių kontrolės punkte patikrino iš Baltarusijos vykusį lengvąjį automobilį „Audi A6“ lietuviškais valstybiniais registracijos numeriais. Jį vairavusio 31 metų Šalčininkų rajono gyventojo dokumentai buvo tvarkingi.

VSAT pareigūnai, turėdami žinių, kad vyras gali gabenti draudžiamą krovinį, nusprendė apžiūrėti jo transporto priemonę nuodugniai.

Patikros metu paaiškėjo, kad automobilio ertmė, skirta salono kondicionavimo įrangai, yra prikimšta rūkalų pakuočių. Iš viso pasieniečiai rado 199 pakelius cigarečių „Minsk Capital“, pažymėtus baltarusiškomis banderolėmis.

VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės
VSAT nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Dėl kontrabandos VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną. Šalčininkietis po apklausos paleistas. Vyrui įteiktas šaukimas atvykti į jo bylą nagrinėsiantį teismą.

Pigesnių rūkalų atsigabenti sumaniusiam vairuotojui gresia bauda nuo 1400 iki 3000 eurų. Taip pat teismas gali konfiskuoti „Audi A6“.

Automobilis ir juo gabentos cigaretės saugomi Purvėnų užkardoje, praneša VSAT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius