Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokesčių inspektorių gali sulaukti ir kitų miestų taksi įmonės

Valstybinės mokesčių inspekcija ir policija trečiadienį sulaukė premjero Andriaus Kubiliaus pagyrų už puikiai atliktą darbą kovojant su šešėliu taksi versle Vilniuje.
Taksi
Taksi / Photos.com nuotr.

VMI viršininko pavaduotojas Artūras Klerauskas patikino, kad inspektorių vizitų gali sulaukti ir kitų miestų taksi įmonės, nes ydinga praktika toli gražu nebūdinga tik sosotinei.

„Turbūt būtų neteisinga pasakyti, kad tos problemos, kurias mes įžvelgėme taksi verslo organizavime, taip pat galimai susijusios su moeksčių vengiomo procesais būtų būdingi tik vienam miestui“, – sakė A.Klerauskas.

Pasak jo, VMI ir toliau vykdys pradėtą projektą, ypatingą dėmesį skirdama tokioms įmonėms, kurių buhalterija neatitinka jokių protingumo kriterijų.

„Tokios įmonės sulauks aktyviausio mūsų dėmesio, pagal galimybes bus pasitelkti partneriai: policija ar kitos institucijos“, – sakė VMI viršininko pavaduotojas.

Savo ruožtu Generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis teigė, kad per savaitę naujų įtariamųjų vadinamojoje taksi byloje neatsirado.

„Ikiteisminis tyrimas vyksta intensyviai, dabar apklausiami liudytojai – taksi įmonių darbuotojai“, – sakė S.Skvernelis.

Primename, kad praėjusią savaitę VMI, pasitelkusi policijos ir Generalinės prokuratūros pareigūnus, atliko per 60 kratų daugiau nei trisdešimtyje Vilniaus taksi įmonių. Po kratų penkis įtariamuosius teismas leido suimti. VMI teigimu, taksi įmonės įtariamos per dešimtmetį nuslėpusios apie 10 mln. litų mokesčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius