Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterį Ukmergės pėsčiųjų perėjoje partrenkęs girtas vairuotojas net nestabtelėjęs nuvažiavo iš įvykio vietos namo ir iš karto pagaliu aptalžė žmoną

Ryte prie sutuoktinės automobilio vairo sėdęs neblaivus vyriškis kol kas išsisuko nuo dviejų ikiteisminių tyrimų. Visų pirma, vyras Ukmergėje pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį ir iš įvykio vietos paspruko. Po avarijos jis nuvažiavo namo ir pasiėmęs pagalį iš karto aptalžė savo žmoną.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Kaip informuoja Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt, iš Juodausių kaimo iki miesto vyriškis automobiliu „Renault Espace“ atvažiavo laimingai. Apie 10 val. namo grįžtantis neblaivus vairuotojas nepastebėjo per pėsčiųjų perėją Antakalnio g., ties prekybos centru „Maxima“, einančios senyvo amžiaus poros.

Per gatvę ėjęs vyras dar spėjo užšokti ant šaligatvio. O moterį „Renault“ kliudė dešiniu šonu ir nubloškė ant žalios vejos.

Vairuotojas iš Juodausių kaimo, kaip vėliau pats pareigūnams rašė pasiaiškinime, išsigando galimų pasekmių ir iš įvykio vietos nesustojęs nuvažiavo. Paskui „Renault“ važiavęs vairuotojas, pamatęs, kad moterį parbloškęs automobilis net nestabtelėjo įvykio vietoje, paskambino pagalbos telefonu, pasivijo avarijos kaltininką ir užsirašė jo automobilio numerį.

Atvykę medikai apžiūrėjo parblokštą moterį, tačiau akivaizdžių sužalojimų jai nenustatė. Moteris kategoriškai atsisakė vykti į ligoninę kruopštesnei apžiūrai.

Policijos pareigūnams bevežant sutuoktinius namo, pareigūnus pasiekė pagalbos šauksmas iš Juodausių kaimo. Paskambinusi moteris skundėsi, kad ją sumušė neblaivus sutuoktinis. Į Juodausius atvykus pareigūnams paaiškėjo, jog smurtavo ieškomas avarijos kaltininkas. Pasirodo, moteris nenorėjo įsileisti į namus grįžusio neblaivaus sutuoktinio. Vyriškis bandė į namus patekti per langą, tačiau moteris tam priešinosi.

Tuomet vyras stvėrė po ranka pasipainiojusį pagalį ir juo trenkė sutuoktinei per galvą.

Pareigūnai vyriškį sulaikė ir uždarė į areštinę. Policininkai jau ruošėsi pradėti ikiteisminį tyrimą dėl smurto artimoje aplinkoje. Tačiau po kelių valandų komisariate pasirodė vyriškio žmona ir visus kaltinimus atsiėmė. Pareigūnams beliko vyriškį išleisti iš laikino sulaikymo kameros.

Kol kas vyriškiui iškelta tik administracinė byla už vairavimą išgėrus ir pasišalinimą iš įvykio vietos. Vairuotojui gresia bauda nuo trijų iki keturių tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemonės atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemonės atėmimu nuo trejų iki penkerių metų.

VIDEO: Vilkmerge.lt: Pėsčiųjų perėjoje partrenkęs moterį, neblaivus vyriškis pabėgo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius