Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motociklą apžergusį kelių chuliganą Elektrėnų policija tramdė elektrošoku

Vilniaus apskrities VPK informuoja, kad Elektrėnų policijos pareigūnams teko panaudoti elektrošoko prietaisą prieš agresyviai nusiteikusį motociklo vairuotoją.
Elektrošoko prietaisas „Taser“
Elektrošoko prietaisas „Taser“ / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, dar penktadienį apie 21 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami Elektrėnų mieste, pastebėjo iš gatvės išvažiuojantį motociklą be valstybinio numerio, o transporto priemonės vairuotojas ir keleivis buvo be šalmų.

Pareigūnų stabdomo motociklo vairuotojas reikalavimams nepakluso, kirto siaurą ištisinę liniją, skiriančią eismo juostas, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, priversdamas kitus transporto priemonių vairuotojus staigiai stabdyti ir sustoti kelkraštyje.

Padidinęs greitį pažeidėjas bandė bėgti. Policijos pareigūnų teigimu, chuliganiškai vairuojantis asmuo kėlė grėsmę eismo saugumui ir žmonių gyvybėms. Jis nesuvaldė motociklo, nuvirto šalikelėje, bandė bėgti. Pareigūnams teko panaudoti elektros impulsinį prietaisą ,,Taser X26“, kovinius imtynių veiksmus, uždėti antrankius.

Nustatyta, kad motociklą vairavo R.M. (gim. 1990 m.), ne kartą baustas administracine tvarka. 2010 m. gegužės mėnesį iš jo jau buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Savo veiksmais R.M. pažeidė net devynių Kelių eismo taisyklių punktų reikalavimus, už jų pažeidimus atsakomybę numato Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksas.

Sulaikytam R.M. surašytas protokolas, byla išsiųsta procesiniam sprendimui priimti į Trakų rajono apylinkės teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius