Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitinės tarnybiniai šunys ketvirtadienį Lukiškių kalėjime ieškojo narkotikų

Ketvirtadienį Lietuvos muitinės kinologai su tarnybiniais šunimis dirbo Lukiškių tardymo izoliatoriuje – kalėjime. Muitinės kinologai kartu su įkalinimo įstaigos, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnais, dalyvaudami bendroje operacijoje, sulaikytų ir nuteistų asmenų kamerose ieškojo narkotinių ir psichotropinių medžiagų, ryšio priemonių ir kitų draudžiamų turėti daiktų.
Lukiškių tardymo izoliatorius – kalėjimas
Lukiškių tardymo izoliatorius – kalėjimas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip informuoja Muitinės departamentas, iš kamerų išvedus jose laikomus asmenis, darbo imdavosi tarnybiniai muitinės šunys: lydimi kinologų, jie atidžiai iššniukštinėdavo visus kameros užkaborius.

Atliekamoje kratoje dalyvavo 3 muitinės kinologai su vokiečiu aviganiu Smailu bei labradoro retriveriais Azartu ir Diku.

Lukiškių tardymo izoliatoriuje – kalėjime atliekamose kratose muitinės kinologai dalyvauja nuo 2006 m. Vadovaudamiesi 2007 m. pasirašyta Bendradarbiavimo sutartimi su Kalėjimų departamentu, muitinės pareigūnai su tarnybiniais šunimis taip pat dalyvauja atliekant kratas Pravieniškių, Kybartų, Panevėžio pataisos namuose ir kitose įkalinimo įstaigose.

Tokiose operacijose dalyvauja narkotinių medžiagų paieškai apmokyti tarnybiniai šunys, kurių Lietuvos muitinėje šiuo metu yra 19.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius