-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitinės vilkšunis Bingo aptiko nelegalų cigarečių krovinį

Ketvirtadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai sulaikė cigarečių daugiau kaip už 33 tūkst. Lt. Didžiausias kontrabandinių rūkalų kiekis pareigūnams įkliuvo Kybartų kelio poste.
Cigaretės
Cigaretės / Kauno muitinės nuotr.

Rusijos pilietis A.P., vykdamas automobiliu „Opel Omega“, žodžiu deklaravo, kad negabena jokių draudžiamų prekių. Tačiau įtarus, kad minėtasis pilietis gali gabenti nedeklaruotų prekių, kartu su VSAT pareigūnais buvo nuspręsta atlikti detalų transporto priemonės patikrinimą. Automobilio kuro bake, visuose ratuose, durelėse ir po priekiniu prietaisų skydeliu buvo surasta nedeklaruotų 1,8 tūkst. Pakelių (36 tūkst. vnt.) „Golden Gate“ cigarečių be banderolių.

Taip pat vakar Kybartų geležinkelio poste pareigūnai sulaikė 16 tūkst. vnt. (798 pakeliai) cigarečių „Saint George“. Šį kartą muitinės pareigūnams į pagalbą atėjo muitinės mobiliosios grupės kinologas su vilkšuniu Bingo. Traukinyje Kaliningradas-Charkovas kinologas su savo augintiniu bagažo dėžėje ir surado minėtąsias cigaretes, kurių šeimininkas nenustatytas.

Kauno teritorinės muitinės pareigūnai sulaikė ir daugiau pažeidėjų, kurie mėgino į Lietuvą įvežti nedidelius kiekius kontrabanda gabenamų cigarečių. Visiems jiems surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o nelegalius krovinius gabenusios transporto priemonės sulaikytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius