Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muštynėse Alytuje kumščio kietumą rodė ir bokso čempionas, vienas žmogus – ligoninėje

Liepos 26 dieną iškart po vidurnakčio Alytuje prie naktinio baro „Fenix'as“ įvyko muštynės. Vienas nukentėjusysis atsidūrė Kauno klinikose, policija sulaikė tris įtariamuosius. 15min žiniomis, vienas iš jų – jaunių bokso pažiba Mantas Auryla.
Muštynės Alytuje
Muštynės Alytuje / Stop kadras

Kaip 15min sužinojo Alytaus apskrities policijoje, apie 1 val. nakties pranešta apie muštynes vykstančias prie Vilniaus gatvėje esančio naktinio baro.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai nedelsiant iškvietė medikus 1985 m. gimusiam vyrui. Jis dėl galvos traumos Kauno klinikose gydomas iki šiol.

Vietoje buvo sulaikyti ir į komisariatą pristatyti trys įtariamieji, visi jie buvo girti.

1992 m. gimęs vaikinas įpūtė 1,5 promilės, 1985 m. gimęs įtariamasis – 1,84 prom., o 1998 m. gimęs jaunuolis – 1,98 prom. 15min žiniomis, tai – daugkartinis Lietuvos jaunių bokso čempionas Mantas Auryla.

VIDEO: Nufilmuotos muštynės prie baro Alytuje

Kaip savo „Facebook“ paskyroje skelbė „Fenix“ baro savininkas Oganesas Arakėlianas, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, jau besibaigiant darbo laikui, į vidų užėjo 5 agresyviai nusiteikę neblaivūs vaikinai.

„Įprastai tokiems griežtai nepilame, bet bare pasilikęs naujokas neatlaikė spaudimo ir dar spėjo keliems iš jų įpilti (nieko, išmoks). Deja, ne visiems reikėjo išgerti. Kiti gi ėmėsi galios demonstravimo, viskas ką man pavyko padaryti, tai išprašyti kelis įsiaudrinusius iš baro, kiti likę apdovanojo antausiais porą merginų.

Toliau nekomentuosiu, nes pats ne viską mačiau – mano tikslas buvo kuo greičiau iškviesti apsaugą, policijos pareigūnus ir išprašyti bare likusius bei besiskeryčiojančius išgamas, taip apsaugojant klientus“, – dėstė O.Arakėlianas.

Jo teigimu, muštynėse dalyvavo penki asmenys, tačiau sulaikyti pavyko ne visus, tad ką nors žinančius ar mačiusius incidentą prašo kreiptis į jį arba į policiją.

„Manau, tik viešumas gali sudrausminti juos. Aš niekuomet nebijojau gauti į skūrą, o ir nustipti man nėra taip baisu, kaip suvokimas, kad tokie degradai dar vis laisvai vaikšto tomis pačiomis gatvėmis, kuriomis mina takus mano atžala.

Todėl, kaip ir žadėjau anksčiau, nei vienos panašios muštynės nepraeis be pėdsako. Beje, dėkui pareigūnams už operatyvumą bei puikų darbą. Keturis dalyvius iš penkių pavyko pagauti“, – rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius