Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Venckienė: D.Kedys mirė ne sava mirtimi, jis galėjo būti sumuštas, nušautas ir nuskandintas

LNK žiniose Drąsiaus Kedžio sesuo Neringa Venckienė pateikė naujų įtarimų dėl brolio mirties. Jos teigimu, D.Kedys galėjo būti netgi nuskandintas. Esą brolis mirė ne sava mirtimi. Netgi užsienio ekspertai aptiko skendimo požymių.
Drąsius Kedys
Drąsius Kedys / M.Patašiaus/ „Lietuvos rytas“ nuotr.

N.Venckienė, savaitgalį skaičiusi brolio mirties aplinkybių tyrimo išvadas, sako, kad gali būti, jog D.Kedys buvo sumuštas, nušautas ar dar nuskandintas.

„(Prokuroras) Petrauskas apie tai visiškai net neinformavo. Petrauskas taip pat sakė, kad ant ginklo, kuris rastas prie mano brolio, buvo rasta Drąsiaus biologinių pėdsakų. Galiu pasakyti, kad specialisto išvadoje yra kategoriškai nurodyta, kad jokių Kedžio biologinių pėdsakų nerasta“, – sakė N.Venckienė LNK.

Anot N.Venckienės, užsienio ekspertai užsimena, kad jiems atsiųstoje medžiagoje nesimato D.Kedžio rankų ir kojų. Todėl jie negali nustatyti, ar vyrui buvo kas nors sulaužyta. N.Venckienė sako, kad prašys pakartoti ekspertizę, tačiau ją atliks ne Teismo medicinos tarnyba, mat ja nepasitiki.Ją atliks visai kiti ekspertai ir nuspręs, ar pakanka filmuotos medžiagos, ar reikės ekshumacijos.

„Ją atliks visai kiti ekspertai ir nuspręs, ar pakanka filmuotos medžiagos, ar reikės ekshumacijos“, – teigė N.Venckienė.

Generalinis prokuroras D.Valys žiniose prabilo, kad L.Stankūnaitei įtarimai dėl dukrelės tvirkinimo neva dar gali būti pateikti, nes šis sprendimas priimtas tik vieno prokuroro, kuris surašė kaltinamąjį aktą. Dar yra galimybė nagrinėti Kedytės artimųjų skundą teisme ir pakeisti šį sprendimą. Primename, kad anksčiau D.Valys yra teigęs, kad toks prokuroro sprendimas nepateikti kaltinimų L.Stankūnaitei yra visiškai pagrįstas.

Pateikti kaltinimus L.Stankūnaitei reikalauja D.Kedžio artimieji ir protestuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius