Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nacionalinė vertybė“ Dalia Teišerskytė patyrė avariją

Sekmadienį apie 15 val. nukentėjo Lietuvos nacionalinė vertybė – taip save vadina Seimo narė Dalia Teišerskytė. Ji pateko į avariją. Politikei prireikė medikų pagalbos.
D.Teišerskytė
D.Teišerskytė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Avarija Jonavos rajone, kelyje Jonava–Kaunas, įvyko apie 15 valandą. Vienai automobiliu važiuojančiai Liberalų sąjūdžio atstovei 65 metų D.Teišerskytei slidžiame kelyje nepavyko suvaldyti automobilio „Honda Civic“ – ji tiesiog nuvažiavo nuo kelio, – pranešė „Lietuvos rytas“.

Į įvykio vietą atskubėję medikai parlamentarę greitosios pagalbos automobiliu nuvežė į Jonavos ligoninę. Čia kelias valandas ją stebėjo gydytojai.

Kaip telefonu sakė į Jonavos ligoninę atvažiavęs politikės sūnus, D.Teišerskytė yra sveika ir gyva, bet patyrė nemenką šoką.

Į pareigūnų įduotą alkoholio matuoklį politikė įpūsti negalėjo – jai neva pritrūko jėgų.

Į keblią situaciją buvo patekę ir Jonavos policininkai. Mat pagal galiojančią tvarką turi būti tikrinamas avariją padariusio vairuotojo girtumas. Tačiau į pareigūnų įduotą alkoholio matuoklį politikė įpūsti negalėjo – jai neva pritrūko jėgų.

Tuo tarpu įkyriai lįsti politikei į akis ir prašyti pūsti tol, kol pavyks, pareigūnai, regis, neišdrįso. Kone visi su politike bendravę policininkai iš ligonių apžiūrai skirtos palatos išėjo pikti ir į kalbas nesileido.

Avariją patyrusį 2008 metų gamybos „Honda Civic“ parlamentarė nuomojasi iš parlamentinei veiklai skirtų pinigų. Automobilio nuoma per mėnesį jai atsieina 2,5 tūkst. litų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius