Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naisių vasaros“ festivalyje nuo arenos čiuožęs vaikas smarkiai sužalojo apačioje sėdėjusį vyrą

Tuo metu, kai scenoje savo žalvariniais balsais dainavo gruzinai, pasigirdo greitosios medicinos pagalbos sirenos. Pro žmonių jūrą yrėsi jau antrasis ekipažas – pagalbos prireikė smarkiai sužalotam vyrui.
Baltų arena
Baltų arena
Temos: 2 Trauma Naisiai

Čiuožti nuo Baltų arenos ir pažaliavusiomis kelnėmis vėl kopti į viršų buvo vienas įdomiausių vaikų užsiėmimų „Naisių vasaros“ festivalyje. Kai kurie čiuoždami turėjo spirtis, o kitiems apranga leido čiuožti lyg rogutėmis

Greitoji Naisiuose
Greitoji Naisiuose

Apie 19 val. nuo arenos viršaus pasileidęs vaikas buvo gerokai įsibėgėjęs ir pataikė į apačioje sėdėjusį vyrą, atvykusį į šventę su šeima iš Tauragės.

Smūgis buvo gana stiprus ir vaiko kojos pataikė vyrui į sprando sritį. Nuo smūgio vyras kurį laiką nebevaldė galūnių.

Įvykį iš arti matę liudininkai teigia, jog viena medikų komanda pasirodė greitai, tačiau veikė nelabai profesionaliai – vienas garsiai šaukė į telefoną, kad tai gali būti rimta trauma ir reikia pastiprinimo.

Tuo metu kitas ekipažo žmogus tempė sužalotąjį už marškinėlių ant neštuvų. Nebetempė tik tuomet, kai aplinkiniai jį piktais riksmais sustabdė.

Ant neštuvų sužalotasis atsargiai buvo užkeltas aplinkinių žmonių pagalba. Netrukus atvyko kitas ekipažas. Vyras tvarkingai buvo įkeltas į automobilį ir išgabentas į ligoninę.

Greitoji Naisiuose
Greitoji Naisiuose

Vyras, gabenamas į ligoninę buvo sąmoningas ir kalbėjo. Paskutiniais duomenimis susirūpinę artimieji išgirdo raminančią žinią, kad nukentėjusysis ligoninėje pradėjo judinti galūnes. Vêliau paaiškėjo, kad stacionaraus gydymo vyrui neprireikė. Jis atsigavo ir išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius