Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 28 /14:32

Naktį gaisras kilo Palangos „Šachmatinėje“

Po vidurnakčio ugniagesių pajėgos skubėjo į Palangą, kur degė pastatas, kuriame įsikūręs pajūrio naktinis klubas „Šachmatinė“, skelbia Bendrasis pagalbos centras (BPC).
Naktį Palangoje degė „Šachmatinės“ patalpos J.Basanavičiaus gatvėje.
Naktį Palangoje degė „Šachmatinės“ patalpos J.Basanavičiaus gatvėje. / 15min nuotr.

Išplatintame pranešime teigiama, kad 00.07 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Palangoje, Basanavičiaus g. 45 dega rūsys.

Tokiu adresu registruotas naktinis klubas „Šachmatinė“.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Palangos, Kretingos ir Klaipėdos rajonų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Gaisro metu išdegė baras, du kambariai, baldai, termiškai pažeistos lubos, aprūko sienos ir lubos, išdaužti 7 rūsio langų stiklai, 2 durų stiklai. Gaisro priežastis tiriama.

15min nuotr./Dega Palangos „Šachmatinė“
15min nuotr./Dega Palangos „Šachmatinė“

UAB „Šachmatinė“ direktorė Ieva Šiaudkulienė sako, kad profesionali ir greita tarnybų reakcija leido išvengti galimų didžiausių nuostolių bei išsaugoti neatsiejama kurorto dalimi tapusį pastatą.

„Pasitikime mūsų pareigūnais ir neabejojame, kad gaisro priežastys bus ištirtos. Norime nuoširdžiai padėkoti ugniagesiams, kurie šiąnakt gelbėjo „Šachmatinę“. Incidento metu nenukentėjo žmonės ir tai yra svarbiausia, nes pastate nėra vykdoma veikla. „Šachmatinę“ jau šių metų rugsėjo mėn. ruošiamės iš esmės renovuoti ir modernizuoti“, – sako I. Šiaudkulienė.

2020 metais patalpos buvo pardavinėjamos. Tuomet už 1,3 tūkst. kv. m ploto veikiantį „Šachmatinės“ pastatą su viešbučio, restorano ir naktinio klubo patalpomis 12 arų žemės sklype buvo prašoma sutartinė kaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius