Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį patrulių perspėta girta vilnietė vis tiek sėdo prie vairo ir išlėkė į gatves

Penktadienį vėlai vakare į Vilniaus priklausomybės ligų centrą policininkai pristatė girtą vairuotoją, kurią tą patį vakarą buvo perspėję nevairuoti.
Vairuotojos blaivumas patikrintas ir priklausomybės ligų centre
Vairuotojos blaivumas patikrintas ir priklausomybės ligų centre / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Moteris įtarimų policijos pareigūnams sukėlė dar apie 21 val., kai šie ją pastebėjo sėdinčią prie stovinčio automobilio vairo M.Šleževičiaus gatvėje.

Policininkams nekilo abejonių, jog moteris yra įkaušusi, tačiau variklis buvo neužvestas, todėl pareigūnams beliko perspėti vilnietę – šiąnakt jai geriau nevairuoti.

Savo ruožtu moteris dievagojosi, kad tokios minties nė nesvarstė, o automobilyje esą tik laukianti savo draugų.

Dėl to pareigūnai nutarė palikti ją ramybėje.

Toliau patruliuojant policijos patrulių nenustojo kamuoti bloga nuojauta, jog moteris vis dėlto galėjo netesėti duoto žodžio ir išvažiuoti automobiliu į sostinės gatves.

Tokius įtarimus tik sustiprino iš M.Šleževičiaus gatvės dingęs vilnietės automobilis „Audi“, vietoje kurio buvo likusios tik sniege įspaustos vėžės.

Sekdami karštais automobilio pėdsakais pareigūnai netruko rasti įkaušusią vairuotoją. Moteris nespėjo toli nuvažiuoti – patruliai ją sustabdė mažiau nei už kilometro esančiame Laisvės prospekte.

Alkotesteriu jai buvo nustatytas sunkus 2,10 prom. girtumas, dėl kurio vėlų penktadienio vakarą jai teko apsilankyti Vilniaus priklausomybės ligų centre. Ten buvo paimtas kraujo mėginys, kuris bus naudojamas kaip įrodymas baudžiamojoje byloje.

Tiesa, moters girtumas buvo patikrintas ir priklausomybės ligų centro alkotesteriu. Jis buvo net didesnis nei iš pradžių – 2,26 prom.

Tai gali reikšti, jog moteris sėdo prie vairo iškart po to, kai pavartojo alkoholinių gėrimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius