-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį Vilniaus pakraštyje sudegė į Kirgiziją vežti automobiliai

Naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniaus pakraštyje sudegė Lietuvoje pirkti ir į Kirgiziją vežti naudoti automobiliai. Žmonės, pirminiais duomenimis, per incidentą nenukentėjo.
Gaisro vietoje Vilniuje, Pramonės g.
Gaisro vietoje Vilniuje, Pramonės g. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad naktį iš antradienio į trečiadienį apie 2.30 val. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Pramonės g., už pervažos, važiuojant Lavoriškių link, dega automobilvežio „Volvo FL10“ priekaba su 8 lengvaisiais automobiliais.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Medikų pagalbos įvykio vietoje niekam neprireikė. O štai ugniagesiai darbo turėjo nemažai. Gelbėtojams atvykus į įvykio vietą, degė užpakalinė automobilvežio priekaba ir ant jos buvę automobiliai.

Iš viso per incidentą sudegė du automobiliai „Mercedes Benz“ ir du automobiliai „Honda CR – V“. Vienas automobilis „Honda CR – V“ apdegė.

Automobilvežio vairuotojas įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui sakė, kad Lietuvoje pirktus naudotus automobilius jis gabeno į Kirgiziją.

„Sprogo galinė padanga. Pliūptelėjo liepsna, čia pat vežtos mašinos ratas buvo. Ugnis persimetė į jį ir pradėjo plisti“, – 15min.lt žurnalistui pasakojo vairuotojas.

Vyras dar bandė gaisrą užgesinti savo jėgomis, naudojo vilkike turėtus gesintuvus, tačiau liepsnos taip nepavyko numalšinti. Gaisrą užgesino keliais automobiliais atskubėję ugniagesiai.

Automobilvežio vairuotojas sakė, kad mašinos buvo skirtos ne kokiai nors įmonei, o privatiems žmonėms.

„Pagal privačius užsakymus jie buvo vežami“, – sakė vyras.

Paklaustas, kokie gali būti nuostoliai, vairuotojas skaičiuoti nepanoro: „Tai ką čia... Bus jų... Keturi ar penki automobiliai sudegė. Susidarys...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius