-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ereliai nusileido policijos komisariate

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1.30 val., vykdydami specialią užduotį Šakių rajono, Kidulių seniūnijoje, Tauragės apskrities VPK Jurbarko r. policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai pastebėjo keliu važiuojantį automobilį. Transporto priemonė leido keistus garsus, iš po automobilio rūko dulkės, kilo kibirkštys.
Policijos automobilis
Policijos automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Jurbarko policijos pranešime, patruliai įjungę policijos automobilio švyturėlius, suprato, kad ši istorija geruoju nesibaigs. Senutėlis „Golf‘as“, išleidęs debesį juodų dūmų, nurūko Šakių link.

Toliau viskas vyko kaip vakarietiškuose veiksmo filmuose: gaudynės, švyturėliai, automobilių blokavimai, dulkės... Ir tik policijos pareigūnams per garsiakalbį perspėjus apie šaunamųjų ginklų panaudojimą, persekiojamas automobilis sustojo kelkraštyje.

Šio pasivažinėjimo buvo per mažai, automobiliu važiavę jaunuoliai atsidarę automobilio dureles pasileido bėgti, tačiau neilgai trukus, abu gulėjo ant asfalto, su antrankiais surakintomis rankomis už nugaros.

Tikrinant nakties erelių asmenybes policijos pareigūnams pasidarė aišku, kodėl kilo ši sumaištis. Abiems automobiliu važiavusiems asmenims tiek vairuotojui, tiek keleiviui, nustatyti lengvi girtumo laipsniai, o keleivis, pasirodo, dar ir ieškomas Šakių r. policijos pareigūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius