Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinio Panevėžio gatvėse – įtemptos gaudynės

Antradienio naktį Panevėžyje policijos pareigūnų reikalavimui sustoti nepakluso „Volkswagen“ vairuotojas. Galiausiai vyras metė automobilį ir spruko bėgte.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Viskas prasidėjo tuomet, kai policijos pareigūnai nusprendė patikrinimui sustabdyti automobilį „Volkswagen“. Transporto priemonės vairuotojas išvažiavo iš Respublikos gatvėje esančio ir visą parą veikiančio lošimų automato salono.

Pareigūnai vairuotoją stabdė ne iš karto. Jie nusprendė kurį laiką automobilį pasekti, tačiau „Volkswagen“ vairuotojas greit suprato, kad būtent jis apytuštėse miesto gatvėse patraukė policijos dėmesį.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Vairuotojas padidino greitį ir ėmė tolti nuo policijos. Tuomet pareigūnai įsijungė šviesos ir garso signalus bei ėmė vairuotoją stabdyti. Šis reikalavimo nepaisė ir pradėjo sprukti.

„Volkswagen“ vairuotojas naktinėmis miesto gatvėmis lėkė gerokai viršydamas greitį, kai kada važiavo išsijungęs šviesas, sankryžas dideliu greičiu kirto degant raudonam šviesoforo signalui.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Prie gaudynių netrukus prisijungė ir dar vienas ekipažas. Miesto centrine dalimi bėglys spruko neilgai ir netrukus nėrė į Panevėžio pakraštį. Vairuotojas pasuko Dembavos link.

Jau nuo dviejų policijos ekipažų sprukęs bėglys Dembavoje, Veteranų gatvėje nesuvaldė savo automobilio ir rėžėsi į bortą. Tuomet vyras išlipo iš automobilio ir ėmė sprukti bėgte. Policijos pareigūnai bėglį bandė sulaikyti, tačiau šis dingo tamsiuose Veteranų gatvės kiemuose.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Nors vairuotojas ir paspruko, tačiau jo laukia dideli nemalonumai. Už nepaklusimą sustoti bei chuliganišką vairavimą jo laukia nemažos baudos.

Taip pat iš bėglio gali būti atimtas ir „Volkswagen“, kadangi už nestojimą policijai teismas transporto priemonę gali konfiskuoti. Iš įvykio vietos automobilis išgabentas į policijos aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius