Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinis reidas Vilniuje: skriejantys BMW ir neblaivi „CityBee“ automobilio kompanija

Naktį iš penktadienio į šeštadienį tradiciškai vyko Vilniaus kelių policijos reidas – šį kartą sostinės Geležinio Vilko, Jasinskio gatvėse pareigūnai matavo greitį. Čia jiems įkliuvo ne vienas spustelėti gazo pedalą mėgstantis vairuotojas, o reido pabaigoje – ir neblaivi kompanija, važiavusi „CityBee“ automobiliu.
Naktinio policijos reido akimirka
Naktinio policijos reido akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 3 Reidas BMW Alkoholis

Reidas prasidėjo Geležinio Vilko gatvėje, kur pareigūnai sėmė vieną po kito greičio mėgėją. Pirmasis įkliuvo vaikinas, lėkęs su „VW Spark“ automobiliu – jis lėkė 96km/h greičiu.

Netrukus atskriejo ir kitas greičio mėgėjas, sėdintis prie BMW vairo. Vyras bandė staigiai stabdyti – net padangos sucypė. Jo greitis – 127 km/h.

Bet tuo greičio mėgėjų būrelis nesibaigė – netrukus pareigūnai sustabdė 95km/h lėkusį „WV Passat“ vairuotoją. Tuomet – dar vienas BMW vairuotojas, skriejęs net 110km/h greičiu. Pastarojo automobilio vairuotojas dar ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Netrukus pareigūnams įkliuvo dar vienas pažeidėjas – su „Mercedes“ mašina, skriejęs 116km/h greičiu. Pareigūnai pro akis nepraleido ir „Toyota Avensis“, lėkusio 98km/h greičiu, ir „Mercedes“ vairuotojo, mynusio 103 km/h greičiu.

Toliau reidas persikėlė į Rinktinės ir A.Juozapavičiaus gatvių sankryžą. Čia pareigūnai prie „Mercedes-Benz“ vairo sustabdė Ukrainoje leidimą gyventi, tačiau mūsų šalies pasą turintį lietuvį. Ukrainietiškas vairuotojo teises turintis vyriškis pagal Lietuvos įstatymus prie vairo sėsti negali.

Galiausiai reidui persikėlus į Šventaragio gatvę, pareigūnai sustabdė „CityBee“ vairuotoją. Vairuotojui nustatytas 1,76 girtumas. Apie neblaivią, įtartiną kompaniją, išėjusią iš baro, pareigūnams pranešė pilietiški žmonės. Sustabdžius automobilį, paaiškėjo, kad informacija pasitvirtino.

Neblaivi kompanija buvo patekusi ir į eismo įvykį – nulaužė automobilio veidrodėlį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius