Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naminė degtinė Alytaus rajone liejosi upeliu

Trečiadienį Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo poskyrio pareigūnai, turėdami operatyvinės informacijos, kad Alytaus rajone, Krokialaukio seniūnijoje, Varnagirių kaime, pilietis A.V. sodyboje laiko naminę degtinę, nuvyko patikrinti informacijos.
Naminė degtinė Alytaus rajone
Naminė degtinė Alytaus rajone / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Alytaus policija, teisėsaugininkų vizitas pasirodė nelauktas ir netikėtas – apie tris valandas niekas nesiteikė atrakinti durų. Pro langus akivaizdžiai buvo matyti, kad namie kažkas yra, todėl pareigūnai kantriai beldėsi. Staiga pamatė šeimininką, bėgantį iš kambario į garažą. Netrukus paaiškėjo labai įtartino elgesio priežastis. Namo savininkas įsigudrino naminę degtinę išpilti pro uždaryto garažo vartus. Atlikęs savo darbelį, „gudruolis“ pakvietė pareigūnus į vidų.

Atidžiau patikrinus, rasti 5 litrai naminės degtinės, supilstytos į butelius. O liejantis skysčiui pro vartus ant betoninio grindinio, pareigūnai veikė – sėmė ir pylė į talpas. Susemta 6 litrai naminukės. Manoma, kad pažeidėjas galėjo išpilti apie 30 litrų degtinės.

Prieš pusė metų, 2009 metų spalio 17 dieną, Alytaus aps. VPK ENTP pareigūnai netoli Krokialaukio kaimo sustabdė A.V., vairuojantį pienvežį GAZ 53-12 ir, patikrinę transporto priemonę, cisternoje rado 50 plastikinių talpų, kuriose buvo apie 1 tūkst. litrų naminės. Už tai pažeidėjas teismo buvo nubaustas 3 tūkst. 250 litų bauda, tačiau išvadų nepadarė.

Nepasimokiusiam vyriškiui vėl teks bendrauti su pareigūnais ir varstyti teisėsaugos institucijų duris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius