Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 14 /2012 11 15

Namo laiptinėje rasta nužudyta Čigonų kaimo gyventoja

Šiaulių rajone policininkai girtą vyriškį įtaria nužudžius moterį. Aukos kūnas buvo rastas Čigonų kaime esančioje laiptinėje.
Laiptinė
Laiptinė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienį apie 13 val. Šiaulių rajone, Čigonų kaime esančio namo laiptinėje, rastas L.P. (gimusios 1965 m.) kūnas be išorinių smurto žymių.

Pirminiais duomenimis, pagal teismo medicinos ekspertą, mirtis smurtinė. L.P. nustatyti vidinių organų sužalojimai.

Policijos departamentas praneša, kad įtariamasis neblaivus R.B. (gimęs 1955 m.) uždarytas į areštinę.

Jam nustatytas 1,23 promilės girtumas.

Papildyta 12.25 val. Moteris L.P. daugiabučio namo laiptinėje, šalia buto durų, buvo rasta negyva pusiau sėdinti, nugara atsirėmusi į slenkstį.

Nužudytoji paskutiniu metu glaudėsi šešiabutyje, kurio laiptinėje ir buvo rastas jos kūnas. Tą dieną pareigūnų apklausiami daugiabučio namo gyventojai menkai ką galėjo paaiškinti apie nužudytąją moterį ir su šiuo faktu susijusių įvykių aplinkybes, nes beveik visi  buvo neblaivūs.

Tokia liudytojų būklė ir apsunkino policininkų darbą, tačiau Šiaulių rajono kriminalistai nustatė, sulaikė ir į areštinę uždarė įtariamąjį  57 – erių metų girtą benamį R.B.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad trečiadienį apklaustas įtariamasis paaiškino, kad su nukentėjusiąja jį siejo tik savaitę trukęs bendras gyvenimas tame pačiame daugiabutyje.

Vyras savo kaltės neneigė, prisipažino tąsyk sugyventinę mušęs rankomis, galbūt ir kojomis spardęs. Nužudymu įtariamą R.B. Šiaulių rajono apylinkės teismas leido suimti trims mėnesiams.

57 metų vyras yra jau aštuonis kartus teistas už įvairias nusikalstamas veikas, tarp jų – ir už  analogišką nusikaltimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius