-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namuose policijos laukęs telšiškis nesusiprato, kad už 30 litrų pilstuko jam iškels bylą

Kuriozas Telšiuose: namuose tvyrantis alkoholio kvapas išdavė apie neteisėtą gaminį.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Telšių apskrities policijos nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai vasario 21 dieną pradėjo šiais metais pirmą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtų naminių stiprių alkoholinių gėrimų laikymo atvejo. 2018 metais, per tą patį laikotarpį, Telšiuose buvo pradėti 3 tokio pobūdžio ikiteisminiai tyrimai.

Gan kuriozinė situacija susiklostė Telšiuose, kai pas prižiūrimą iš laisvės atėmimo vietos paleistą asmenį (gimęs 1979 m.) į namus nuvykę Probacijos tarnybos darbuotojai ir policijos pareigūnai užuodė stiprų alkoholio kvapą. Pareigūnams kilo įtarimas, kad vyro namuose slepiasi neteisėtas gaminys.

Pareigūnams gerai žinomo, ne kartą teisto už kitus pažeidimus, asmens namuose esančiuose kambariuose rasta daugiau nei 30 litrų specifinį kvapą turinčio nelegalaus alkoholio distiliato. Nemaža jo dalis jau buvo supilstyta į nedidelės talpos stiklinius butelius, o taip pat buvo rasti ir keturi 5 litrų talpos plastikiniai buteliai su tokiu pačiu skysčiu.

Asmens atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. (Tas, kas neturėdamas tikslo realizuoti neteisėtai pagamino, laikė, gabeno dešimt arba daugiau litrų naminių stiprių alkoholinių gėrimų arba nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių), padarė baudžiamąjį nusižengimą.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius