Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų ištroškusių asmenų srautai romų tabore nemažėja – sulaikyti 48 narkomanai

Trečiadienį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė 48 asmenis, apsvaigusius nuo narkotinių medžiagų. Romų taboras ‒ vienas pagrindinių prekybos narkotikais taškų. Nors sostinės pareigūnai nuolat vykdo su narkotinių medžiagų platinimu ir vartojimu susijusias priemones, žmonių srautai į romų taborą nemažėja.
Vilniaus pareigūnai sulaikė narkomanus
Vilniaus pareigūnai sulaikė narkomanus / Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Mobilios kuopos pareigūnais ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Saugaus miesto departamento Viešosios tvarkos skyriaus atstovais organizavo bendrą priemonę, kurios tikslas ‒ tikrinti ir apriboti asmenų, priklausančių nuo narkotinių medžiagų, patekimą į romų taborą.

Prevencinės priemonės metu sulaikyti 48 asmenys, apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Visiems jiems surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai dėl neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų įgijimo ar laikymo nedideliais kiekiais arba narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimo be gydytojo paskyrimo.

VIDEO: Romų tabore besisvaiginančių nemažėja – sulaikyti 48 narkomanai

Pareigūnams įkliuvo 2 asmenys, su savimi turėję folijos lankstinukų, įtariama, su narkotine medžiaga – heroinu, bei 1 policijos ieškomas asmuo. Viešosios tvarkos skyriaus atstovai surašė 2 administracinių teisės pažeidimų protokolus taksi vairuotojams, neturėjusiems taksi vairuotojų atestavimo liudijimų.

Ypatingas dėmesys buvo skiriamas ir atvykstantiems – išvykstantiems automobiliams, taip pat taksi, jų vairuotojams bei keleiviams.

Tokios priemonės bus organizuojamos nuolat. Jų metu išaiškinami ne tik administraciniai teisės pažeidimai, susiję su neteisėtu narkotinių ir psichotropinių medžiagų disponavimu ir platinimu, bet, ir nustatomi asmenys, teikiantys nelegalias taksi paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius