Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų kontrabandininkas atpildo sulauks teisme (nuotraukos)

Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padalinių pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti bei jų kontrabandos. Byla perduota Generalinei prokuratūrai kaltinamajam aktui surašyti.
Hašišas
Hašišas / Policijos nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, kuomet praėjusių metų gruodžio 3 d. Lietuvos-Lenkijos pasienyje sulaikytas mūsų šalies pilietis, savo automobilio slaptavietėje į Lietuvą bandęs įvežti 30 kilogramų hašišo.

R.L. (gim. 1971 m.) vairuojamame automobilyje Volkswagen, specialiai įrengtoje slaptavietėje surasta apie 30 kg augalinės kilmės narkotinių medžiagų kanapių dervos (hašišo). Pardavęs šiuos kvaišalus, įtariamasis butų „uždirbęs” mažiausiai 400 tūkstančių litų.

Policija primena, kad Lietuvos kriminalinės policijos biure veikia nemokamas pasitikėjimo telefonas 8-800 2 08 08, kuriuo anonimiškai bet kuriuo paros metu galima pranešti apie asmenis, įvykius bei nusikaltimus, susijusius su nelegalia narkotikų apyvarta. Pranešimus taip pat galima siųsti ir elektroniniu paštu narkotikai@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius