Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų platintojų grupuotė sulauks teismo verdikto (video)

Klaipėdos pareigūnai baigė tyrimą dėl grupės asmenų, kuri Klaipėdoje labai dideliais kiekiais platino narkotines medžiagas.
Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas.
Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas. / J.Andriejauskaitės nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

Įtariama, kad nusikalstamai veikai vadovavo niekur nedirbantis 48–erių metų vyras, kartą teistas teistas už papirkimą.

Lapkričio mėnesį. Klaipėdoje įgyvendintos operacijos metu sulaikyti du nusikalstamos veikos organizatoriai, narkotinių (psichotropinių) medžiagų perpardavinėtoja bei du šias medžiagas vartojantys asmenys.

Vienam jų įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo namų gamybos alkoholiniais gėrimais bei neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis labai dideliais kiekiais. Vyras taip pat naudojosi svetimu dokumentu. 40–ies metų vyrui, kartą teistam už kūno sužalojimą, įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ir nešaunamuoju ginklu. Dar vienai jų bičiulei, 29–erių metų klaipėdietei, du kartus teistai už vagystes, įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis nedideliais kiekiais ir šių medžiagų platinimo.

Policija kaltinimus pateikė ir dar dviems 29–erių metų klaipėdiečiams, vienas jų teistas du kartus, kitas – šešis. 

Per kratas pas gaujos narius rasta ir paimta heroino (bendra masė – apie 21 g), amfetamino (bendra masė – apie 225 g), kanapių ir jų dalių (apie 36 g), tai pat psichotropinių vaistų.

Pas įtariamuosius rastas savadarbis pistoletas, kastetas, svetimi dokumentai bei apie 17 litrų naminės degtinės. Kaltininkams įteikti įtarimai dėl 12 nusikalstamų veikų epizodų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais numatoma laisvės atėmimo bausmė nuo 10 iki 15 metų.


 

VIDEO: Sulaikyti narkotinių medžiagų platintojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius