Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikų sandoryje Akmenėje netikėtai sudalyvavo ir pareigūnai

Sulaikyti šeši narkotikų platinimu įtariami Akmenės rajono gyventojai.
Narkotikai
Narkotikai / Akmenės r. PK nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, po atlikto kriminalinės žvalgybos tyrimo, gavę duomenų apie asmenis, galimai užsiimančius neteisėtu narkotinių bei psichotropinių medžiagų platinimu, gegužės 12-ąją sulaikė šešis Akmenės miesto ir rajono gyventojus, įtariamus šia nusikalstama veika.

Pareigūnų akiratin dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis pakliuvę asmenys, Akmenės ir Ventos gyvenvietėse sulaikyti po įvykusio, kaip įtariama, narkotikų pardavimo sandorio. Pas vieną iš sulaikytųjų rasti du paketėliai, su į foliją įpakuota augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis. Pas kitą narkotikų platinimu įtariamą asmenį rastas ir paimtas polietileninis maišelis, su jame buvusiomis, kaip įtariama, apie 100 gramų narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis. Pas pilietį taip pat aptiktos ir elektroninės svarstyklės narkotikams sverti bei jau paruoštos narkotikų dozės. 

Pas įtariamąjį narkotikų platintoją atliktų kratų metu, kuriose pareigūnams talkino ir tarnybinis šuo Attilas, namuose rasta ir paimta dar apie 14 gramų platinti paruoštų kanapių bei 365 neteisėtai laikomi įvairaus kalibro šaudmenys, kontrabandinės cigaretės. 

Vienas iš narkotikų platinimu įtariamų asmenų sulaikymo metu pasipriešino ir neteisėtais savo veiksmais sužalojo pareigūną.

Šiam asmeniui gresia baudžiamoji atsakomybė ne tik dėl neteisėto narkotikų platinimo, bet ir dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui bei neteisėto disponavimo šaudmenimis.

Dėl visų minėtų įvykių Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 260 str. 1 d., LR BK 286 str. ir LR BK 253 str. Vienas iš įtariamųjų suimtas, kitiems paskirtos kitos kardomosios priemonės, penktadienį pranešė Telšių apskrities VPK atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius