-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikus gabenęs motociklininkas sučiuptas po gaudynių Vilniaus gatvėmis (nuotraukos)

Po kurį laiką užtrukusių gaudynių centrinėmis miesto gatvėmis Vilniaus policija antradienį po pietų sučiupo motociklininką, kuris bandė atsikratyti, kaip įtariama, vežtų narkotinių medžiagų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Honda Narkotikai

Pirminiais duomenimis, motociklo Honda gaudynės prasidėjo Pedagoginio universiteto transporto žiede. Vėliau policijos pareigūnai sakė, kad jie pastebėjo įtartinai važiuojantį motociklą, todėl nusprendė patikrinti jo vairuotojo dokumentus.

„Jis sustojo, sustojome ir mes. Vienas pareigūnas išlipo iš automobilio ir nuėjo prie motociklo. Motociklininkas tuo metu „užsuko rankeną" ir spruko. Mes iš paskos su švyturėliais ir garso signalu, per garsiakalbį reikalavome, kad jis sustotų. Bet jis didžiuliu greičiu skriejo tolyn", - 15min.lt žurnalistui įvykio vietoje pasakojo policininkai.

Pedagoginio universiteto transporto žiede prasidėjusios, motociklo gaudynės tęsėsi Konstitucijos pr., Šeimyniškių g., Rinktinės g.

Per Karaliaus Mindaugo tiltą pervažiavęs į kitą Neries pusę, motociklininkas pasuko Žygimantų g., vėliau skriejo A.Goštauto g. pro Baltąjį tiltą, Seimą ir galiausiai įsuko į A.Goštauto g. ir Geležinio vilko g. sankirtoje esančio „Verslo trikampio" garažus.

Patekęs į akligatvį, motociklininkas metė savo transporto priemonę. Iš paskos atvažiavę policininkai rado tik stovintį motociklą. Jo vairuotojas buvo surastas besislepiantis daugiaaukščiuose garažuose. Įkliuvęs policijai, vaikinas iš kišenių pradėjo traukti ir po stovinčiais automobiliais mėtyti paketėlius. Tokių pačių paketėlių vėliau rasta ir motociklo daiktadėžėje.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Įtariama, kad motociklininkas gabeno narkotines medžiagas. Kas tiksliai buvo paketėliuose ir kiek įtartinos medžiagos gabeno sulaikytasis, bus žinoma vėliau.

Policininkai teigia, kad beveik visi sulaikyto jaunuolio ir jo motociklo dokumentai buvo tvarkingi. „Jis neturėjo tik privalomojo draudimo. Būtumėm surašę protokolą ir viską. Mums tikrai nebūtų atėję į galvą tikrinti jo kišenių. Kadangi motociklininkas spruko, mums kilo įtariamas, kad jis kažko bijo, kažką daro neleistino", - tvirtino policininkai.

15min.lt žurnalistų paklaustas, kodėl spruko nuo policijos, sulaikytasis nieko rišliai negalėjo paaiškinti. „Taip išėjo", - tepasakė sulaikytas vaikinas.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

Jei norite peržiūrėti nuotraukų galeriją iš įvykio vietos, spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius