-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

NATO Karinio komiteto konferencijos dalyvius lydės Lietuvos kelių policijos tarnyba

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad rugsėjo 19-21 dienomis Vilniuje vyks NATO Karinio komiteto konferencija, kurioje dalyvauja aukšto rango NATO valstybių pareigūnai. NATO Karinio komiteto konferencija rotaciniu principu rengiama kasmet vis kitoje šalyje. 2014 metais priimančiąją šalimi tapo Lietuva. Šis renginys yra reikšmingas Lietuvai ir itin svarbus NATO bei pasaulinei bendruomenei.
Palyda
Palyda / Policijos departamento nuotr.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Oficialių svečių priėmimo tvarka, Lietuvos kelių policijos tarnyba lydės net 28 aukšto rango svarbių saugomų svečių delegacijas, skelbia Policijos departamentas.

Policija primena eismo  dalyviams, kad  policijos automobilių lydimos saugomos delegacijos, lydintiems policijos automobiliams važiuojant su įjungtais mėlynais ir (ar) raudonais (arba tik mėlynais) žybčiojančiais švyturėliais ir (ar) specialiaisiais garso signalais, turi teisę pasinaudoti pirmenybe, nesukeliant pavojaus eismo saugumui gali pažeisti kelių eismo taisyklių reikalavimus.

Eismo dalyviai privalo nedelsdami duoti kelią artėjančioms specialiosioms transporto priemonėms su įjungtais mėlynais ir (ar) raudonais (arba tik mėlynais) žybčiojančiais švyturėliais ir (arba) specialiaisiais garso signalais ir jų lydimoms transporto priemonėms. Pėstieji neturi pradėti eiti per važiuojamąją dalį, o esantys važiuojamojoje dalyje privalo nedelsdami iš jos pasitraukti.

Prašome visų eismo dalyvių pagarbos, atsargumo ir supratimo. Kviečiame vykdyti pagrindinius saugaus eismo reikalavimus, laikytis kelių eismo taisyklių, būti pakantiems ir drausmingiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius