-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Jonaitienės versija – dar vienas smūgis šeimai

Už dviejų sūnelių nužudymą kalėti nuteista Alma Bružaitė, buvusi Jonaitienė, trečiadienį uždarame Apeliacinio teismo posėdyje pateikė naują žudynių versiją. Jeigu teismas nuspręstų atnaujinti tyrimą ir paaiškėtų, kad moteris sako tiesą, būtų rastas ir atsakymas į klausimą, dėl kokios priežasties buvo nužudyti vaikai, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Alma Bružaitė (Jonaitienė)
A.Bružaitė / Rolando Parafinavičiaus/Scanpix nuotr.

Dienraščio teigimu, pagal naująją A.Bružaitės versiją ji leidosi į rūsį ir, nusileidusi keliais laipteliais, jau radusi sūnus, gulinčius ant grindų. Prie jų esą blaškėsi A.Bružaitei artimas žmogus, ragindamas vaikus keltis ir nevaidinti, nes berniukai esą prieš tai žaidė mėgstamą žaidimą, kurio metu vienas kitą prismaugdavo diržu ar virvagaliu iki nualpimo.

Esą pavojingą žaidimą su vaikais žaidęs žmogus negalėjo patikėti, kad vaikai negyvi. Jis esą pradėjęs šaukti, kad nusižudysiąs, o tuomet esą A.Bružaitė ir nusprendusi prisiimti svetimą kaltę.  

Gaila, kad Lietuvoje nėra mirties bausmės, – sako V.Jonaitis.„Lietuvos ryto“ žurnalistė Laima Lavaste aplankė Jonaičių šeimą, kur su buvusiu A.Bružaitės vyru Virgilijumi Jonaičiu ir vyriausia Jonaičių dukra Vaida kalbėjo apie naująją versiją. 

„Tavo mama, ilgai tylėjusi, įvardija neva tikrojo žudiko vardą. Ar galėjo tai padaryti ne ji, o kitas žmogus? Ką tu apie tai manai?“ – paklausė žurnalistė Vaidos, prieš tai išsiaiškinusi, kad su nepilnamete gali kalbėtis, jeigu pokalbyje dalyvauja tėvas.  

„Nenoriu apie jos nesąmones net kalbėti! Aš pati neturiu ko bijoti. Kiek ji gali kurti fantazijas? Juk viskas įrodyta. Aš viską, ką žinojau, pasakiau prokurorams. (...) Kokias nesąmones mama šneka apie kažkokius smaugimus? Juk Tomuką jau buvo nužudžiusi. O nelankau jos, nes nenoriu“, – „Lietuvos ryto“ žurnalistei sakė mergina.  

V.Jonaitis buvusiai žmonai negaili karčių žodžių: „Alma vėl kuria brolių Grimų pasakas. Gaila, kad Lietuvoje nėra mirties bausmės. Pagaliau gal būtų ramybė. (...). Jai atsibodo kalėjime sėdėti, pyksta, kad vaikai nelanko, ir kuria istorijas. O blogiausia, kad yra žmonių, kurie ją skatina. Nebėra jėgų kentėti, kada turėsime ramybę?“ – sakė V.Jonaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius