-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja Zvonkaus skandalo detalė: kur dingo 2500 litų?

TV laidoje „Akistata“ paaiškėjo naujų Deivydo Zvonkaus vadinamojo sekso skandalo detalių. Pats D.Zvonkus ir toliau neigė kaltę, sakydamas, kad yra apšmeižtas. Tačiau prabilo kiti istorijos dalyviai.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
Zvonkų šeima / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prabangaus buto, kuriame vyko skandalingasis vakarėlis (Vilniaus Gedimino prospekte) savininkas muzikantas iš Italijos Ch.Frattima, nusivedęs TV žurnalistus į savo miegamąjį (kuriame, kaip teigiama, ir vyko menamas incidentas), pirmiausia parodė nukentėjusia save vadinančios Gintarės pamestą plaukų  lankelį...

Jis neneigė, kad Gintarė tame miegamajame buvo, tačiau pridūrė, jog mergina neva neslėpė ieškanti turtingo vaikino, aktyviai flirtavo su D.Zvonkumi.

Kaip teigia italas, po vakarėlio jis su draugais savo stalčiuje (miegamajame) pasigedo 2500 litų. Iškart po to prirėmė prie sienos Gintarę – liepė atiduoti pinigus, žadėjo kviesti policiją. Vėliau dingusius pinigus neva rado Gintarės rankinėje. Supykęs liepė merginai eiti savo keliais. Tačiau ji, italo Ch.Frattimos žodžiais tariant, pasakė, kad neturi net pinigų taksi grįžti namo.

„Mano piniginėje buvo kupiūros tik po 200 ir 100 Lt, todėl atidaviau jai 100 Lt ir liepiau kuo greičiau nešdintis“, – sakė TV laidai muzikantas Ch.Frattima.

15min.lt jau rašė, kad D.Zvonkus parašė policijai pareiškimą dėl šmeižto. Tuo tarpu kiti vakarėlio dalyviai neneigia, kad Deivydas bučiavosi su mergina. Vis dėlto buto šeimininkas dievagojasi, kad išprievartavimo nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius