Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 15 /2019 06 16

Naujai išklotame kelyje Klaipėdos rajone – dviejų automobilių kaktomuša: sužaloti 3 asmenys

Šeštadienio rytą ties Stančių kaimu Klaipėdos rajone, nauju asfaltu padengtame kelyje, įvyko dviejų automobilių kaktomuša. Manoma, kad avarija kilo dėl mobiliojo telefono.
Avarijų Klaipėdos rajone: kaktomuša susidūrė „Seat“ ir „Passat“
Avarijų Klaipėdos rajone: kaktomuša susidūrė „Seat“ ir „Passat“ / Reidas TV nuotr.

Apie įvykį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Reidas TV. Pranešime skelbiama, kad naujai paklotame kelyje už Kretingalės kaktomuša susidūrė automobiliai „Passat“ ir „Seat“. Įvykio vietoje dirba policija, ugniagesiai gelbėtojai bei medikai.

Iš pateiktų eismo įvykio nuotraukų matyti, kad į nelaimės vietą atskubėjo ne vienas greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min žurnalistė šeštadienio rytą sužinojo, kad avarija įvyko dar prieš 8 valandą ryto. Ugniagesiai gelbėtojai pranešimo sulaukė 07.47 valandą.

Iš automobilių buvo ištraukti trys nukentėję asmenys – du vairuotojai vyrai ir viena keleivė moteris.

Visi jie, gyvi, perduoti medikams ir išvežti į gydymo įstaigą.

Papildyta sekmadienį 10.40 val. Kaip sekmadienio rytą informavo Klaipėdos apskrities policija, dėl avarijos, tikėtina, kaltas mobilusis telefonas.

„Seat Toledo“ vairavo vaikinas, gimęs 1999 metais. „VW Passat“ vairavo vyras, gimęs 1975 m. Su juo keleivio vietoje važiavo moteris, gimusi 1970 metais.

Eismo įvykis įvyko, kai automobilis „Seat“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu.

„Seat Toledo“ automobilyje, virš priekinio prietaisų skydelio, vairuotojo pusėje, buvo rastas mobiliojo ryšio telefonas. Tad spėjama, kad eismo įvykio metu vairuotojas galimai juo naudojosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius