Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji Plungės pareigūnų kolegė – spanielė Mėta

Klaipėdos apskrities policijos bendruomenę papildė nauja kolegė – Springer spanielių veislės kalytė MėtA, kuri netrukus pradės savo tarnybą narkotikų paieškose.
Naujoji pareigūnų kolegė – spanielė Mėta
Naujoji pareigūnų kolegė – spanielė Springer / Klaipėdos VPK nuotr.

Kaip pranešama, mažutė, grakšti, draugiška ir labai sumani keturkojė neseniai įsigyta Plungės rajono policijos komisariato pareigūno Raimondo Aponkaus, yra tikras pozityvo užtaisas.

Kinologiją išmanantis Raimondas ilgus metus dirbo komandoje su tarnybiniu šunimi Jorgiu, tačiau pastarasis sąžiningai atitarnavęs devynerius metus, jau norėtų pailsėti, tad po ilgų tinkamo tarnybai šuns paieškų net iš Didžiosios Britanijos atkeliavo Mėta.

Nors kalytei dar teks lankyti privalomus penkių savaičių tarnybinių šunų kursus, visgi anot Raimondo jau dabar spanielė moka daugybę tarnyboje reikalingų dalykų.

„Su ja labai lengva, ji smalsi, greit supranta ko iš jos norima. Patirtis visiškai kitokia nei dresuojant didelius šunis. Šios veislės šunys puikūs pėdsekiai, nors žinoma, labai svarbu ir kilmė – Mėta iš gero veislyno, kurie bet kam šuniukų neparduoda, ilgokai susirašinėjome su veislynu kol papasakojome ką ir kaip šuo dirbs“, – džiaugėsi pareigūnas.

Kad kalytė puikiai socializuojasi įsitikina bet kuris prie jos priėjęs – visi būna apuostyti ir pasveikinti, nors ilgesniam laikui nuo šeimininko neatsitraukia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius