-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojoje Akmenėje naminukės savininkę policijai įskundė kaimynai

Naujojoje Akmenėje Nepriklausomybės gatvėje Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė moterį, kuri savo rankinėje gabenosi vieną 2 litrų ir vieną pusės litro plastikines talpas. Jos buvo pripildytos bespalviu skysčiu, kvepiančiu namine degtine. Apie moters veiklą policijai pranešė kaimynai.
Naminukė
Iliustracinė nuotrauka: naminukė / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Pareigūnai, nuvykę į Naujosios Akmenės gyventojos N.N. namus, esančius V.Kudirkos gatvėje, virtuvės kambaryje, spintelėje rado vieną plastikinį 2 litrų talpos indą, pripildytą bespalviu skysčiu, kvepiančiu namine degtine.

Svetainės kambaryje taip pat buvo rastos dar 7 plastmasinės įvairių dydžių talpos, kuriose bendrai buvo 182 litrai gelsvos spalvos skysčio iš kvapo panašiu į namų gamybos stiprų alkoholinį gėrimą (brogą). Iš viso pas 51 metų moterį rasta 4,5 litrų naminės degtinės ir 182 litrai gelsvos spalvos skysčio, kvepiančio raugu.

Telšių apskrities VPK praneša, kad naminukės savininkė į policijos pareigūnų akiratį pakliūva jau nebe pirmą kartą. Šį kartą apie tai policijai pranešė moters elgesiu pasipiktinę kaimynai.

Jai gresia laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.  Akmenės rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius