Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujosios Akmenės gimnazistui – policijos komisaro staigmena

Du vagišius padėjusio sulaikyti, Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos mokinio Viktoro Jermolovo aidint paskutiniam skambučiui laukė staigmena – į renginį padėkoti už pagalbą policijai atvyko Telšių apskrities vyriausiojo komisariato Akmenės rajono policijos komisariato vadovas Egidijus Meižys.
Ramučių gimnazijos mokinį Viktorą Jermolovą sveikina komisaras E.Meižys.
Ramučių gimnazijos mokinį Viktorą Jermolovą sveikina komisaras E.Meižys. / Akmenės r. PK nuotr.

Dar šių metų pradžioje, vasario mėnesį, Viktorui grįžtant iš muzikos mokyklos, jis pastebėjo iš parduotuvės išbėgusią pardavėją, kuri šaukė „laikykite vagis!“ Su lyg žodžiais, moksleivis išvydo įtartinus asmenis – vaikiną ir merginą, kurie pamatę žvilgsnį į juos nukreipusį jaunuolį, pradėjo bėgti.

Ties Naujosios Akmenės kultūros rūmais, vienas bėglys buvo sučiuptas, o merginai tąkart pavyko pasprukti. Beskambinant pagalbos centrui ir kalbantis telefonu su pareigūnais, pagautam vagišiui taip pat pavyko išsisukti. Tačiau neilgam, kadangi gimnazistas nenuleido rankų ir tuomet puolė vytis bandančią pasprukti merginą, kurią matęs įbėgančią į vieno namo butą, kur vėliau pareigūnai ją ir sulaikė.

Tuo gaudynės nesibaigė. Vėliau visiems sėdus į policijos automobilį ir važiuojant link Ramučių kaimo buvo pastebėtas tas pats vaikinas, kuris prieš tai jau buvo sučiuptas apsukraus ir akylo jaunuolio.

Policijos komisariato viršininkas, prisiminęs šių metų įvykį ir atvykęs į renginį, dėkojo drąsiam abiturientui už pagalbą policijos pareigūnams, padedant užkardyti nusikalstamą veiką ir įteikė jam padėką už drąsą bei pilietiškumą. Vadovas vylėsi, kad tokių pilietiškų, padėti besistengiančių ir neabejingų žmonių, laikui bėgant, vis daugės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius