Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujosios Akmenės gyventojų automobilyje ir namuose pasieniečiai rado narkotikų

Šiauliuose pasieniečiai sulaikė keturis Naujosios Akmenės gyventojus, nes automobilyje, kuriuo jie vyko, rasta narkotinių medžiagų. Kratos metu vieno įtariamojo namuose Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai aptiko ir daugiau prekybai paruoštų kvaišalų.
Narkotikai
Narkotikai / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį vakare VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus Šiaulių poskyrio pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos apie narkotikų laikymą ir gabenimą, vienoje Šiaulių gatvėje patikrino policininkų sustabdytą automobilį BMW 316. Jį vairavo 43 metų Naujosios Akmenės gyventojas, kartu vyko dar trys šio miesto gyventojai - 20 ir 25 metų vyrai bei 19-metė mergina.

Patikrinę automobilį, pasieniečiai jo salone prie priekinės keleivio sėdynės ant kilimėlio aptiko 2 polietileno paketėlius, kuriuose buvo apie 10 g, įtariama, amfetamino. Dalis miltelių buvo pabirę ant automobilio grindų kilimėlio.

Visi sulaikytieji buvo pristatyti  į Zoknių užkardą apklausai.

Iškart po šio patikrinimo Pakrančių apsaugos rinktinės OVS pareigūnai, į pagalbą pasitelkę Specialiosios paskirties būrio kinologą su tarnybiniu šunimi, atliko kratą vieno iš sulaikytųjų namuose Naujojoje Akmenėje.

20-mečio kambaryje rasti dozėmis supakuoti 4 plastikiniai maišeliai su baltos spalvos milteliais apie 1 g kiekviename, plastikinis maišelis su apie 10 g baltos spalvos miltelių, elektroninės svarstyklės, 43 tušti užsegami plastikiniai maišeliai, 2 tabletės „Apaurin“ po 5 mg, dėžutė su nesmulkintomis aguonų galvutėmis. Čia pat pasieniečiai aptiko ir 4 vienkartinius švirkštus, 33 metų vyrui išduotą asmens tapatybės kortelę, piniginę su 6 tūkst. 800 litų.

Vyrą, kurio namuose aptikta kvaišalų ir kitų daiktų, VSAT operatyvininkai sulaikė ir uždarė į areštinę. Kitus Naujosios Akmenės gyventojus pasieniečiai po apklausų paleido.

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje dėl neteisėto disponavimo dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.

Automobilis, jame ir kratos metu rasti daiktai saugomi Pakrančių apsaugos rinktinės Zoknių užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius