Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ne kartą teista Panevėžio viešbučio savininkė padėkojo policijai

Į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi Viešbučio „Romantic“ generalinė direktorė Dalia Remeikaitė (buvusi Kuklierienė). „Kad šitaip dirbtų policininkai, maniau, jog galima pamatyti tik filmuose“, – ne kartą teista verslininkė komisariato vadovams gyrė pareigūnus, operatyviai išaiškinusius vagystę.
Dalia Kuklierienė
Dalia Kuklierienė / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kaip pranešime spaudai rašo Panevėžio apskrities policija, iš viešbučio kieme stovėjusio įmonės automobilio ilgapirščiai pavogė multimediją ir piniginę.

Pareigūnai greitai į tai sureagavo ir ėmėsi darbo. Nusikaltimas buvo ištirtas tiesiog žaibiškai, kitą dieną surasti ir sulaikyti kaltininkai. 2000 m. ir 1986 m. gimę panevėžiečiai pripažino savo kaltę ne tik dėl šios, bet ir dėl kelių ankščiau įvykdytų vagysčių.

Už malonų bendravimą, profesionalumą, atsakingą ir pasiaukojamą darbą ketvirtadienį Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnams D.Dragūnui, L.Kaunui ir L.Lukoševičiūtei padėkojo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovai.

Jie sveikino, dėkojo už puikius rezultatus, minėjo, kad visada malonu išgirsti gražius gyventojų padėkos žodžius, palinkėjo ir ateityje sąžiningai vykdyti savo misiją – „Ginti, saugoti, padėti“.

Padėkų už kruopštų darbą sulaukę pareigūnai džiaugėsi, kad išaiškinus šią vagystę, Panevėžio mieste ženkliai sumažėjo panašaus pobūdžio nusikaltimų, o svarbiausias jų tikslas – siekti, kad žmonės būtų saugūs, nes ten, kur saugu, gera dirbti, kurti ir gyventi.

15min primena, kad „Romantic“ viešbučio savininkė D.Remeikaitė yra teista už sukčiavimą, apgaulingą apskaitos tvarkymą, turto pasisavinimą, kyšininkavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius