Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne kartą už degalų vagystes teisti vagišiai įkliuvo mėgindami pasprukti iš nusikaltimo vietos

Vilniuje buvo sulaikyti keturi vyrai, iš sunkvežimio pavogę degalus ir mėginę greitai pasprukti, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Kanistrai
Kanistrai / PA/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Vagystė Degalai

Gegužės 2 d. apie 02.40 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo, kad nuo Vilkpėdės g. 22 pastatyto sunkvežimio „Renault Magnum“ dideliu greičiu ir be šviesų nuvažiavo automobilis „Audi A6 Avant“.

Įtartinas automobilis buvo sustabdytas Naugarduko gatvėje. Vairuotojas A. S. (gimęs 1965 m.) prisipažino, kad neatlikta automobilio valstybinė techninė apžiūra. Viduje matėsi sukrautos plastmasinės talpos, sklido stiprus dyzelino kvapas. Be vairuotojo, automobilyje sėdėjo trys vyrai, vienas iš jų jau ne kartą baustas už degalų vagystes. Niekas negalėjo paaiškinti, kur važiuoja, parodymai skyrėsi, todėl visi automobilyje buvę vyrai pristatyti į policijos komisariatą.

Patikrinę Vilkpėdės g. 22 esančią automobilių stovėjimo aikštelę pareigūnai nustatė, kad vilkiko „Renault Magnum“ degalų bakas yra atidarytas, į jį įkišta žarnelė, ant žemės padėtas plastmasinis apie 20 litrų talpos kanistras, jau sklidinas dyzelino, iš perpildytos talpos besiliejančio ant žemės.

Į įvykio vieta buvo iškviesta Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir UAB „Grinda“ atstovai, nes daug (sunkvežimio vairuotojo teigimu – apie 160 litrų)  degalų išbėgo ant žemės. Automobilio „Audi A6“ bagažinėje ir salone rasta 11 skirtingos talpos tuščių plastmasinių ir metalinių bakų, nuo 15 iki 60 litrų tapos, 2 žarnos. Po priekine keleivio sėdyne buvo raktas ir laužtuvas. Įvykis toliau tiriamas. Už Kelių eismo taisyklių pažeidimus vairuotojui jau surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, skirta 150 Lt bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius