Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne tik savo, bet ir kitų saugumu rizikavusiam „Audi A6“ vairuotojui – didelė bauda

Antradienį Kauno apskrities policijos pareigūnai, patruliuodami Kaišiadorių rajono kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 72-jame kilometre, užfiksavo Kelių eismo taisyklių pažeidėją. Vyras ne tik stipriai viršijo maksimalų leistiną greitį, bet ir chuliganiškai vairuodamas automobilį „Audi A6“ sudarė itin pavojingas situacijas kelyje kitų vairuotojų atžvilgiu.
ne-tik-savo-bet-ir-kitu-saugumu-rizikavusiam-audi-a6-vairuotojui-didele-bauda
ne-tik-savo-bet-ir-kitu-saugumu-rizikavusiam-audi-a6-vairuotojui-didele-bauda

Apie 13.15 valandą pareigūnai užfiksavo 164 km/val. greičiu važiuojantį automobilį „Audi A6“, kuomet šiame kelyje maksimalus leistinas greitis yra 120 km/val.

VIDEO: Ne tik savo, bet ir kitų saugumu rizikavusiam „Audi A6“ vairuotojui – didelė bauda

Vien šiuo KET pažeidimu automobilio vairuotojas neapsiribojo. Pareigūnų automobilyje įrengta vaizdo stebėjimo kamera užfiksuota, kaip automobilis dideliu greičiu lenkia kitas transporto priemonės iš dešinės pusės, kelkraščiu. Tokiais veiksmais vairuotojas ne tik sudarė pavojingas situacijas kelyje, bet ir kėlė didelį pavojų savo ir kitų eismo dalyvių saugumui.

Vairuotojui, gimusiam 1981 metais, surašytas administracinių nusižengimų protokolas. Už nustatyto greičio viršijimą bei pavojingą ir chuliganišką vairavimą, Kelių eismo taisyklėse nustatyto draudimo lenkti ar įvažiuoti į priešpriešinio eismo juostą pažeidimą jam gresia bauda iki 550 eurų bei teisės vairuoti atėmimas iki 24 mėnesių.

Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius