-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Neabejingi panevėžiečiai sulaikė kišenvagį, sutramdė chuliganą

Trečiadienio rytą Panevėžyje praeiviai išgelbėjo 86-erių metų vyro piniginę, o vakare kaimynai sulaikė aikštelėje prie namo automobilius spardžiusį neblaivų aštuoniolikmetį. Mieste aktyvėja „Saugios kaimynystės“ judėjimas.
Panevėžio policija
Panevėžio policija / Panevėžio policijos nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio policija, trečiadienį apie 9 val. iš prekybos centro „Maxima“ Panevėžyje, Ukmergės gatvėje, išėjęs senyvas žmogus tapo šešis kartus anksčiau teisto Pasvalio rajono gyventojo auka. Pastebėjęs iš kišenės išlindusią piniginę, 34-erių Pasvalio rajono Pumpėnų miestelio gyventojas ją ištraukė ir nubėgo. Iš prekybos centro išėję pirkėjai, išgirdę pagyvenusio žmogaus pagalbos šauksmą, vagišių pavijo ir iškvietė policijos pareigūnus.

Sulaikytas įtariamasis A.P. pristatytas į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kišenvagystės. Paaiškėjo, kad įtariamasis anksčiau ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus – plėšimą, chuliganizmą, vagystę ir kt.

Tos pačios dienos vakarą namo kieme Panevėžyje, Statybininkų gatvėje, žmonės pastebėjo jaunuolį, spardantį stovinčius gyventojų automobilius.

Automobilio Opel Corsa, priklausančio AB „SEB lizingas“, žibintas neatlaikė spyrio ir sudužo. Išbėgę kaimynai sulaikė aštuoniolikmetį panevėžietį T. M. Įtariamasis bėgti nebandė, jam nustatytas 1,23 promilės girtumas.

Pakviesti pareigūnai įtariamąjį uždarė į areštinę ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius