Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Neapšviestoje Gargždų aikštelėje stovėjusio BMW vairuotoją perkando Troja: kišenėje – žolė

Naktinių priemonių metu Klaipėdos rajone rasta galimai narkotinių medžiagų. Pareigūnams šįkart labai pagelbėjo jų tarnybinė augintinė Troja.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Savaitgalį Klaipėdos apskr. VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai kartu su policijos rėmėjais, bei policijos kinologe ir tarnybiniu šunimi Troja, Klaipėdos ir Kretingos rajonuose, bei Klaipėdos mieste atliko prevencines priemones tikrindami galimus Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimus, taip pat tikrindami vietas ir asmenis, galinčius su savimi turėti narkotinių medžiagų.

Spalio 19 d., apie 23:00 val. Gargžduose, Gamyklos g., neapšviestoje automobilių aikštelėje pareigūnai pastebėjo automobilį BMW – tarnybinis šuo savo elgesiu parodė, jog automobilyje veikiausiai esama narkotinių medžiagų.

Tarnybinis šuo savo elgesiu parodė, jog automobilyje veikiausiai esama narkotinių medžiagų.

Atlikus dalinę vairuotojo apžiūrą, galinėje kelnių kišenėje rastas popieriaus lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga. Pradėtas tyrimas dėl galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Apie 02.00 val., Klaipėdos mieste, tikrinant naktinius barus uostamiestyje, viename iš jų nustatytas Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimas – asmeniui buvo parduotas išsinešti alkoholis draudžiamu prekybai laiku. Esant tokio pobūdžio nusižengimui baudos skiriamos ir pirkėjui ir pardavėjui, įmonei taip pat skiriama ekonominė sankcija – jei pažeidimas padarytas pirmą kartą nuo 144 iki 579 eurų, jei įmonė nusižengia pakartotinai nuo 579 iki 1 448 eurų.

Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus specialistai ir toliau vykdys panašaus pobūdžio priemones Klaipėdos apskrityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius