Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neatsargaus rūkymo sukeltame gaisre Kaune nukentėjo trys žmonės

Pirmadienį Kaune kilusiame gaisre stipriai apdegė trys žmonės. Vienas jų dar prieš atvykstant pagalbai, iš degančio buto pabėgo. Kitus gelbėtojams teko išnešti iš liepsnų apimto namo.
Liepsnos atspindžiai gretimų namų languose.
Gaisras / 15min.lt skaitytojo Tomo Aminovo nuotr.

Nelaimė kilo apie 15 val. Geležinkelio gatvėje esančiame daugiabutyje. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai rado atvira liepsna degantį butą pirmame aukšte. Iš viso mūriniame name yra aštuoni butai.

Baiminantis, kad liepsnos persimes į kitas namo vietas, į gaisro vietą pakviestas pastiprinimas. Bendromis jėgomis pareigūnams pavyko greitai numalšinti ugnį. Tačiau to nepakako, kad būtų išvengta nukentėjusių žmonių. Iš liepsnų apimto buto ugniagesiai gelbėtojai išnešė ir atvykusiems greitosios medicinos pagalbos medikams perdavė du gyventojus – 55-erių vyrą ir 40-metę moterį. Abu jie nugabenti į Kauno medicinos universiteto klinikas ir paguldyti į reanimaciją. Jų būklė sunki. Pasak medikų, abu namo gyventojai stipriai nudegė visą kūną.

Tą pačią dieną į medikus kreipėsi dar vienas apdegęs vyriškis, nukentėjęs tame pačiame gaisre. 41-erių vyras iš nelaimės vietos pabėgo dar neatvykus ugniagesiams. Tačiau vėliau iš Hipodromo gatvės greitosios buvo nuvežtas į Klinikas. Jam nustatyti I ir II laipsnio veido bei rankų nudegimai.

Pirminiais duomenimis, gaisras bute kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius