Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 22 /01:31

Naktinės girto vairuotojo gaudynės Vilniuje baigėsi neįtikėtinu „Audi“ skrydžiu nuo skardžio, bėglys sužalotas

Bandymas pabėgti nuo policijos patrulių girtam vilniečiui naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį baigėsi tarsi filme – neįtikėtinu skrydžiu nuo skardžio ir kelione į ligoninę.
Nuo skardžio nulėkęs automobilis
Nuo skardžio nulėkęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

Incidentas įvyko apie 23 val. Vilkpėdės g. policijos patruliai sustabdė automobilį „Audi“. Vairuotojas (gim. 1960 m.) buvo neblaivus. Tad policininkai paėmė iš jo automobilio raktelius ir nuėjo pildyti protokolo.

Tačiau paaiškėjo, kad vairuotojas turi atsarginius raktus – jis sėdo į automobilį ir nuvažiavo, pareigūnams nespėjus jo sustabdyti. Policininkai bėglį pradėjo persekioti.

Gaudynės tęsėsi ne vieną kilometrą. Automobilį „Audi“ pareigūnai vijosi Tūkstantmečio, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėmis, Eišiškių plentu.

Galiausiai atvažiavęs Eišiškių plentu, ties remontuojama T formos sankryža su Kirtimų gatve, bėglys nestabdymas nulėkė tiesiai, išvartė kelio ženklus, nurodančius, kad reikia sukti į dešinę, nuskriejo nuo maždaug 5-6 metrų aukščio skardžio, praskrido oru mažiausiai 30 metrų ir rėžėsi į žemę.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

Apačioje yra nutiesta nauja kelio atkarpa, vedanti į Pagirius. Automobilis „Audi“ sustojo atsitrenkęs į šalia naujo kelio esančio griovio kraštą.

Per incidentą bėglys nukentėjo. Greitosios pagalbos medikai vilkiko vairuotoju dirbantį vyrą nuvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jo gyvybei pavojaus nėra.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą.

Beje, apžiūrint bėglio automobilį paaiškėjo, kad jis savimi vežiojosi improvizuotą barą. Automobilio salone po avarijos mėtėsi ne tik alaus buteliai ir vienkartiniai puodeliai, bet ir keli plastikiniai buteliai su bespalviu skysčiu. Įtariama, kad tai gali būti naminė degtinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius