Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaiviam vairavusiam vilniečiui sėsti prie vairo uždrausta 4 metus

Vilniaus regiono apylinkės teismo Širvintų rūmų teisėja baudžiamuoju įsakymu 55 metų sostinės gyventoją pripažino kaltu už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio, kai buvo nustatytas daugiau kaip 1,51 promilių neblaivumas.
Vairuotojas
Asociatyvi nuotr. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Teismas vyrui skyrė galutinę 3500 eurų baudą bei uždraudė vairuoti kelių transporto priemones 4 metus. Iš jo taip pat bus konfiskuota automobilio, kurį jis vairavo neblaivus, vertę atitinkanti pinigų suma – daugiau kaip 9800 eurų.

Tai, kad vilnietis vairavo neblaivus, nustatyta šių metų liepos 19 d., kai policijos pareigūnai gavo pranešimą, jog Širvintų rajone prie kelio yra ant stogo apsivertęs automobilis „Volvo“. Atvykę į įvykio vietą, pareigūnai iš automobilio ištraukto vairuotojo iškvėptame ore nustatė 2,62 promilės alkoholio koncentraciją.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, vienoje įmonėje vairuotoju dirbęs vyras nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Atsižvelgdamas į tai, kad asmuo pripažino savo kaltę, nuoširdžiai gailėjosi tokio savo poelgio, o nusikalstamos veiklos padarymo aplinkybės buvo aiškios, ikiteisminiam tyrimui vadovavęs Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras siūlė procesą baigti teismo baudžiamuoju įsakymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius