Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neblaivių lietuvių nuotykiai Lenkijoje: atėmė vaikus, teks aiškintis teisme

Policijos pareigūnai Lenkijos Sopoto kurorte buvo priversti įsikišti, kai gavo pranešimą, kad viename restorane laiką leidžia neblaivūs suaugusieji su dviem vaikais. Kaip paaiškėjo, tai vaikų mama ir jos gyvenimo draugas bei vaikų dėdė, visi jie iš Lietuvos.
Lenkijos policija Sopote
Lenkijos policija Sopote / Sopoto policijos nuotr.

Sopoto policija praneša, kad pirmadienį apie 15 val. gavo pranešimą, kad viename iš restoranų miesto centre yra neblaivūs du vyrai ir moteris, su kuriais kartu – ir du mažamečiai vaikai. Apie šią kompaniją pranešė restorano darbuotojas, vos pamatęs, kad ateinantieji keistai kalba, svirduliuoja, bet kartu yra vaikų.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad suaugusieji yra trys Lietuvos piliečiai – 43 metų vaikų mama, 49-erių tų vaikų dėdė ir 52 metų moters gyvenimo draugas. Kartu buvo 6 ir 7 metų vaikai.

Pareigūnai teigia iš karto pajutę stiprų alkoholio kvapą, sklindantį nuo moters ir abiejų vyrų, tad patikrino jų blaivumą. Moterys pripūtė 1,1 promilės alkoholio, jos partneris – daugiau nei 3 promiles, antrasis vyras – daugiau nei 2 promiles. Kalbėdami su policininkais, jie prisipažino, kad nuo ryto vartojo alkoholį, tačiau esą nieko blogo savo elgesyje nemato ir net apsvaigę gali rūpintys vaikais.

Tačiau policijos tai neįtikino ir linksmybės kompanijai baigėsi nemalonumais. Abu vaikai pateko į globos įstaigą Sopote. Pareigūnai toliau tikslina situacijos detales, o moteriai teks stoti prieš šeimos teismą Sopote.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius