Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivių pasvaliečių kelionės finišas – arimuose prie Panevėžio aplinkkelio

Šeštadienį apie 7 val. Panevėžio rajone nuo kelio nulėkė vienatūris „Ford Galaxy“. Per avariją susižeidė ir į ligoninę išgabenti buvo du vyrai.

Iš viso vienatūriu važiavo penki asmenys. Dėl kol kas neaiškių priežasčių automobilis nulėkė nuo kelio vos įveikęs viaduką.

Automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir sustojo arimuose. Iki atvykstant specialiosioms tarnybos ekipažo nariai spėjo nuo kėbulo nulaupyti „Ford“ valstybinius numerius.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Incidentą matę vairuotojai netrukus apie avariją informavo Bendrąjį pagalbos centrą. Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos dvi medikų brigados ir policijos pareigūnai. Greitosios medicinos pagalbos automobiliais į ligoninę buvo išvežti du asmenys. 

Dar trys vaikinai liko prie sudaužyto automobilio. Visi jie teigė, kad yra keleiviai. Trijulei nustatytas girtumas. Pirminiais duomenimis, apsvaigę buvo ir kiti du vyrai, kurie buvo išvežti į ligoninę. 

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Kol kas aiškinamasi, kas vairavo automobilį. Tyrimas gali užtrukti, mat niekas iš avarijos dalyvių neprisipažino sėdėjęs prie vairo. Visi asmenys – pasvaliečiai.

Po avarijos automobilio salone ir aplink esančiuose arimuose mėtėsi alaus, stipresnio alkoholio buteliai, gaiviųjų gėrimų tara, bulvių traškučiai, kiti daiktai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Vienas iš automobilio keleivių pasakojo, kad įvykio metu miegojo.

Prisistatyti nenorėjęs vaikinas sakė, kad jis šiandien turėjo pasiekti Vilnių. Jaunuolis iš automobilio salono surinko ir į vieną maišą sudėjo alkoholinių gėrimų tarą, tačiau ją galiausiai pamiršo šalikelėje.

Apdaužytas „Ford Galaxy“ buvo ištemptas iš arimų ir priverstinai nuvežtas techninės pagalbos automobiliu saugojimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius