Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neblaivus „Mitsubishi Galant“ vairuotojas Kaune kaktomuša susidūrė su „Audi 100“

Neblaivus januolis Kaune sekmadienį paryčiais sukėlė labai skaudžiai galėjusią pasibaigti avariją. Vyras išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje. Asociatyvinė nuotr. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rugsėjo 30 d., 6.40 val. Kaune, S.Žukausko gatve, nuo P.Lukšio g. link Birželio 23-iosios g., važiavo automobilis „Mitsubichi Galant“, vairuojamas pirminiais duomenimis neblaivaus (nustatytas 1,23 prom. alkoholio girtumas, paimtas kraujas tyrimui) 21 m. jaunuolio E.V., kuris šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje su Savanorių pr. išvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą kelio dalį ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Audi 100“, vairuojamu 63 m. vyru A.T.

Eismo įvykio metu sugadinti automobiliai ir sužaloti abu vairuotojai, kurie dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto priemonių eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius