-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negyvenamas sodybas neršia vagys: dingo ir dviračiai, ir mediena

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas aiškinasi vagysčių aplinkybes.
Ruthos van Calcar sodyboje
Sodyba (asociatyvinė nuotr.) / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienio popietę, apie 13 val. 49-erių moteris, gyvenanti Alytaus rajone, Raitininkų seniūnijoje, pastebėjo, kad įsilaužta į jai priklausančios sodybos ūkio paskirties pastatą. Iš jo pavogta 80 litrų dyzelinio kuro, moteriškas juodos spalvos dviratis ir kuro siurblys. Padaryta 440 eurų turtinė žala.

Tos pačios dienos rytą, apie 8 val. 30min. 67-erių vyras, atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Prienų rajone, pastebėjo, kad iš joje esančio namo palėpės pavogtas jam priklausantis šakų smulkintuvas, samanų aeratorius, bei elektrinis kultivatorius. Padaryta 380 eurų turtinė žala. Turtas nebuvo draustas, signalizacija neįrengta.

Šeštadienio rytą 51-erių vyras policijai pranešė, kad gegužės 15-ąją, 14 val. pastebėjo, kad Kupiškio rajone, Alizavos seniūnijoje įsibrauta į jam priklausančią negyvenamą sodybą, kur iš virtuvės pavogta ketaus viryklės kaitlentė su ringėm, metalinis laužtuvas, kirvis. Nuostolis – 40 eurų.

Popietę, apie 15.25 val. 80-metė moteris, gyvenanti Pasvalyje, pranešė, kad vidurdienį pastebėjo, jog iš negyvenamos sodybos Pasvalio rajone, Vidubalės kaime esančio ūkinio pastato pavogta statybinė mediena, rąstai, viengubo bei dvigubo pjovimo lentos. Nuostolis – 810 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius