Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprasta avarija Vilniuje: vairuotojui išėjus tramdyti rūkančio keleivio, nevaldomas greitasis autobusas rėžėsi į stulpus

Salone pastebėjęs rūkantį keleivį, greitojo 4G maršruto autobuso vairuotojas sostinės Pilaitės rajone sustabdė transporto priemonę ir, neužtraukęs rankinio stabdžio, nuėjo daryti tvarkos. Autobusas ėmė riedėti ir atsitrenkė į kelio apšvietimo stulpą bei pėsčiųjų perėjos ženklą. Tuo tarpu chuliganas spėjo keliskart smogti vairuotojui į veidą.
Vilniuje greitasis autobusas susidūrė su sunkvežimiu.
Asociatvinė iliustracija: į avariją Vilniuje patekęs greitasis autobusas / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

Šis neįprastas eismo įvykis Vilniuje užfiksuotas gegužės 19 d. apie 22 val. 20 min. sostinės Pilaitės prospekte.

Policijai atliekant tyrimą, antradienį paaiškėjo esminės įvykio aplinkybės.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio atstovų antradienį paviešintame pranešime, vairuotojas, sustabdęs autobusą, paliko savo vietą ir nuėjo į autobuso galą tramdyti kelių triukšmadarių.

Betramdydamas susilaukė smūgių į veidą. Rankinis stabdis nebuvo naudojamas, neutralia pavara paliktas autobusas pajudėjo pats ir atsitrenkė į stulpą bei kelio ženklą. Dėl šio eismo įvykio kaltas vairuotojas, todėl iš ramybės drumstėjų, juos nustačius, nebus reikalaujama atlyginti avarijos nuostolių.

Iš pradžių policijos atstovai buvo išplatinę tikrovės neatitinkančias žinias apie incidentą. Nepasitvirtino, kad rūkorius įsiveržė į vairuotojo kabiną ir kelis kartus smogė į veidą, bei būtent dėl smūgių vairuotojas prarado vairavimo kontrolę ir tada autobusas atsitrenkė į kelio apšvietimo stulpą bei pėsčiųjų perėjos ženklą.

Chuliganas iš autobuso pabėgo.

Sostinės policijos atstovų pranešime pažymima, kad incidentas vyko autobuso gale, todėl vaizdo medžiagoje tematyti triukšmadarių nugaros ir vienos kompanijoje buvusios, iš pažiūros nepilnametės, merginos veidas.

Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo atliekantys ir jį koordinuojantys pareigūnai nutarė neplatinti vaizdo medžiagos. Liudininkės ir kitų asmenų policija ieškos kitais metodais.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius